Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A tymczasem na prawicowych stronach można takie kwiatki znaleźć. |
następny czwartek to święto nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A tymczasem na prawicowych stronach można takie kwiatki znaleźć. |
A freszka już śpi??
|
|
Omania buziale :-) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
alibaba, czyli jak się prokuratura i policja weźmie, twoim zdaniem za urzędników to przybędzie miejsc pracy w urzędach? wracaj ty lepiej na wieś, gdzie ci będzie lepiej...
|
|
To sobie spijcie :( Mi szkoda czasu ,biorę się za robienie nowego klipu :):):) Ide na chomikuj.pl szukać zdjęć :):) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Już wymiękłeś?! Przeraziło cię to, że człowiek, jako największy okrutnik na Ziemi, wymyślił jeszcze boga, który jest najgorszym złem we wszechświecie.... < wieczne im odpoczywanie >
|
|
no i tak na dobry początek dnia ;)) http://www.youtube.com/watch?v=4KoBxFSUseg od razu człowiek się rozbudza ;D nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
CBA jest powołana do takich spraw korupcyjnych jak opisałam w poprzednim poście a art 304 par1 kk to tak przy okazji .Walka z patologiami jest koniecznością i obowiązkiem każdego z nas. Miejsc może pracy nie przybędzie ale w końcu wszystkie przekręty będą eliminowane z życia publicznego. Informacja dla ludzi którzy negują moje tematy: ODPOWIEDŹ Jestem mieszkanką dużego miasta doskonale wykształconą i oczekuje ze wszyscy NORMALNI będą uważać podobnie. To nie żadne ORMO jak piszą co niektórzy ocknijcie się ciekawa jestem do kogo pójdziecie jak dotknie Was nieszczęście? zostaniesz okradziony ,pobity dziecko zostanie pobite, ITD.... Wiec zastanów się co jeden z drugim wypisujesz .... pozdrawiam .Poszanuj pracę Policji i organów ścigania to tak na marginesie :) Niech Pan ma wszystkich ludzi w swojej opiece -Amen < wieczne im odpoczywanie >
|
|
alibaba To ty miałaś iśc do CBA a nie nam podajesz adres:):):) Zresztą mi to nie przeszkadza bo sam mam pracę załatwioną przez wujka:) Żeby nie on układał bym teraz kostki na ulicy a tak ? Siedzę za biurkiem i czytam to co wypisujesz:):):):) Takie życie moja droga , takie życie :):):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wtam Moich "Bandziorów " Kofanych :):):) Kalisony dzisiaj troszkę pospały ,kociak rano nie obudził ;) *SUN* Lubię bardzo ten kawałek :):):) Dobryj deń, Dobryj deń, Tu twoje radio Hello, Hello Dobryj deń Dobryj deń, Tu twoje radio Hello, Hello Pozytywnie mnie nastraja :) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |