Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ekspertyzę grafologiczną dla IPN dokonali doktorzy chemii... |
Sprzedam w stanie idealnym para za 100 zł
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ekspertyzę grafologiczną dla IPN dokonali doktorzy chemii... |
w Śniadowie kiedyś robili niezłe. Niech moc będzie z Wami
|
|
jaa to bym proponował troche mlodsze "piłkarki" zbierać ... "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
witaj pogromco czegoś tam.. nauczyłeś się ?? jak chcesz wstawiać linki na muzyke poisz [ url][/url ] tylko bez odstępów TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Pogromca_kretow_6 Witaj :) Widzę obrazek i nawet się rusza ;)hehe
|
|
Miłego wieczorku angel;-) Robciu ,na podwórku miałam wojnę,grabie leciały w powietrze,jest poszkodowana osoba;-)aLE sytuacja już opanowana.
|
|
Zrozum, że agresja zależy od Ciebie, od psa tylko w wyjątkowych przypadkach. Równie niebezpieczne w nieodpowiedzialnych rękach są: żelazko, kuchenka, pralka, mikser, odkurzacz, zabawki, śliska podłoga... Natomiast nawet ślepy i głuchy wie, że dog nie nadaje się na stałe na dwór. Odpuść sobie - zamontuj alarm czy coś w tym stylu. To, że masz i miałaś psy jak widać nie świadczy o tym, że posiadasz jakąkolwiek wiedzę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |