poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Robienie wody z mózgu.

a wiecie za ile godzina jazdy ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Robienie wody z mózgu.

Forpol jesli juz to schronienie dla juniorów -zeby sie za duzo nie wysilali.Tatusie i mamusie zawsze pomoga w drodze kariery stołkowej.Sam budynek juz mi sie zle kojarzy nie mówiac o samej nazwie AGENCJIA (nazwa powinna byc zastrzezona wyłącznie dla agencji towarzyskich)choc z drugiej strony patrzac to tu i tu załatwia sie wszystko w kure..wski sposób

zadzwon i sie zapytaj. Wlascicielem jest super gosc wszystko jest kwestia dogadania sie :)

bagrmosen

lekarz Cyndzas to ma jedynie Fiata Uno rocznik 1990, a nie nowiutkiego mercedesa. Nie przesadzajmy więc.

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Keicam piszesz o czymś o czym nie masz bladego pojęcia. Przestań korzystać z usług towarzyskich, a dowiedz się najpierw czegoś, a potem pisz. Bo na razie to o co piszesz, to stek bzdur. Napisz jaką sprawę załatwiałeś kiedykolwiek w ARiMR.

bagrmosen

[*]

Wczoraj wieczorem powtornie odwiedzilismy to miejsce - za kazdym razem takie same niezapomniane wrazenie ....
wychu

Ah z igły robicie widły.

Mariusz - ta płytka jest Twoja a już nie będę mówił co na niej jest ;]

Odnośnie komputera to Kudłata miałaś wziąć mój!
Może chce ktoś kupić Athlon XP 1800, 786MB Ram, GForce Ti 4200 128MB VIVO (wejście i wyjście telewizyjne) + zmodyfikowane chłodzenie, Nagrywarka CD-RW 40X, Karta Sieciowa, SB LIVE!, Płyta Główna Abit KX 333 (jakoś tak).

Kto da więcej ten bierze ;]

A Ty Kudłata to pedagog jesteś!

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Pomyłka. Przy ulicy Długiej.

Tomek,już byś mnie nie obrażał:P bo Ci nogi pogryze:P

Autochton!
Wpuściła mnie bez żadnego macania nawet do reklamówki nie zaglądała. Widocznie maca podejrzanych typków którym żle z oczu patrzy.
Gratuluję wyczucia, widać że jesteś fachowcem w kibicowaniu, a do tego masz szczęście. Dlatego, że zwróciłem Tobie uwagę na czepianie się ochrony, jesteś w stosunku do mnie uszczypliwy. W każdym poście musisz przypiąć mnie jakoś łatkę. Przecież to jest forum, żeby nie było krytyki nie było by dyskusji. Znając Ciebie tyle lat myślałem, że jesteś człowiekem wykształconym inteligentnym, a Ty zniżasz się do poziomu krawężnikowca.

"Już wiem dlaczego tak się zapaliłeś do chodzenia na mecze"
Człowiekowi na Twoim poziomie nie przystoi pisać takich słów. Dla mnie jest to czysta obraza. Nie będę zniżał się do twojego poziomu i z Tobą dalej dyskutował. Może kiedyś okazyjnie spotkamy się to pogadamy.

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

[*]

Nasza

A w Azji prawie sto razy więcej ludzi zginęło ale o tym fakcie jakoś nikt nie pamięta :(

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Niewiele masz do powiedzenia , tylko Ty masz rację , no coment. Amen.

Ikea to najgorszy szajs i badziewie

a ja wam mówie że zrobią następną biedronkę albo Lider Price hahaha ':D

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Tylko nie mi :P

Ej co sie stało wczoraj jak Was szukaliśmy?? :]

Carmello: To będzie real nie Tesco. W komunikacie giełdowym jest napisane wyraźnie, że zawarto umowę z Real Sp. z o.o. i Spółka, Spółka Komandytowa z siedzibą w Warszawie, która jest siecią dystrybucyjną Metro Polska http://www.metrogroup.pl/servlet/PB/menu/1006230_l10/. Tak więc będziemy chodzić na zakupy do Niemca, a nie do angielskiego Żyda, choć po wizytach u obydwu, wolałbym tego drugiego.

Pzdr
Jerry

Brawa za świetny fotoreportaż !. Załuję, że tam nie byłem ale może za rok....

I ja tam byałam.... świetnie. Gratulacje!!

Pozdrowienia dla mojego brata:)))), który dzielnie broniła schronu! Brawo!

Wychu widzę różnicę. Jest nią sposób zadanej śmierci. Ale nic nie zmienia faktu że śmierć ludzka pozostaje śmiercią. Jedyną naszą nadzieją jest to że ludzie kiedyś zrozumieją i przestaną tęże śmierć zadawać sobie wzajemnie. Bardzo mi żal Ofiar WTC i Ich rodzin, także tych z Azji, bo ani jedni ani drudzy nie mieli większego wpływu na swój los. A jednak wsponina się tylko Ofiary WTC, tak jakby reszta była nieważna. Wg. mnie wszyscy ludzie żyjący na naszym globie są jednakowo ważni. Stanowią oni pewien łańcuch wzajemnych zależności i tak przez pokolenia. Więc nie dzielmy ludzi-ofiary na ważniejsze i mniej ważne poprzez kryterium sposobu zadanej śmierci. Wychu żeby było jasne, dla mnie Ofiary WTC są ważne tak samo jak inne.

Jak znajdziesz tam tę mp3kę to gratulacje, n00bie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org