Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ziobro wydał wojnę kardiologom. Ma swoich wrogów jak jego mentor. |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ziobro wydał wojnę kardiologom. Ma swoich wrogów jak jego mentor. |
To pijemy do upadłego kalisony stawia nie jedz nic tocoś tam na krzywy r...j zjemy Kalisony zapłaci haha < wieczne im odpoczywanie >
|
|
a jak , w domu sie nie przelewa hi ha he wię trzeba korzytać puki można he he he nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Paplak jest właśnie jedną z tych osób z którymi nie warto rozmawiać bo kulturalnie nie umie. Potrafi tylko obrazić i nie interesują go żadne argumenty. Szkoda mi też takich ludzi jak wolny niewolnik (śmiem twierdzić że i tak wolny nie jesteś). Ostatecznie jak skończy się nasz żywot tutaj to okaże się kto miał rację. Tylko że dla niektórych już będzie za późno. Myślicielek - jesteś na dobrej drodze, życzę Ci byś nie uległ presji świata, który oferuje chwilowe zadowolenie, ale dążył do pełni szczęścia i prawdy. Któż jak Bóg! P.S podoba mi się te obrazowe porównanie Stwórcy i stworzenia do głosu skrzypka i chrapania :) pozdrawiam serdecznie! < wieczne im odpoczywanie >
|
|
ło cholera!!!!!! rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Widzę, że kolejne rekordy bijecie :-) rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
O kurde...pracowicie niestety :( Nie dość, że tabelki to jeszcze instalowanie starych śmieci na sformatowanym kompie...jak ja to kocham...:-/ < wieczne im odpoczywanie >
|
|
No mi konkretnie chodzi o W220 bo lada dzień ściągam z Litwy ale to będzie +10latek więc spodziewwam się wizyt u doktora co jakiś czas
|
|
w "Nad Niemnem" Orzeszkowej też był dziedzic. Lektura ta nauczyła mnie szacunku do natury i świata, ale na pewno nie do ludzi, w przypadku których wsie poszły wraz z nasieniem ojca. Pozdrawiam kumatych: Dziedzic inteligencji, właściciel rąk do pracy, posiadacz skromnego, aczkolwiek mogącego imponować, majątku, na który sam zapracował. b Franio b
|
|
koszt przygotowania jakiegos big maca czy wieś maca to ok 1,20 zł, cheesburgera 77 groszy... jak jednemu klijentowi na 200 dadza drugiego to nie zbiednieja. A promocja przyciaga...
|
|
ja nie uzywam przepraszam ale o co tu chodzi??? rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |