Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ostatnie uderzenie pisorów |
A może macie jakieś namiary na osobę kompetentną???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ostatnie uderzenie pisorów |
Jak narazie to dalej niz Łomza-Zambrów sie nie wybierałem ale zastanawiałem się nad jakimś wypadem po polsce na stopa. W sumie w dalsze podróże to chyba lepiej we 2 bo samemu to troche nudno
|
|
SUN ja to odnoszę wrażenie że my się dobrze znamy tylko nio nie pasuję imię do maluszka Twojego niestety:(z resztą tutaj i tak wszyscy mają wrażenie że się znają :)przekonamy się w czwartek mam nadziję że być może w nast tyg będziesz mogła do nas wpaść nawet będziemy mogły iść razem bo blisko mamy do lasku więc gdzieś koło mnie mieszkasz:) Niech moc będzie z Wami
|
|
7 anioł dziękuję Ci ;) fresz yyyy heheh podaj meila ;) Niech moc będzie z Wami
|
|
Grzyby już są:)
|
|
dorcia24091@wp.pl Niech moc będzie z Wami
|
|
fresz poszło ;)) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
7 anioł jesteś czy odfrunąłeś ? ;) Niech moc będzie z Wami
|
|
zapraszam do pisania na ten najcudowniejszy temat świata -) ps.jako ze tutaj na forum pojawiają się takze dzieci,to wyłączmy temat erotyki ,choć jest ona ściśle powiązana z miłością . pozdrawia Myślicielek
|
|
Oczywiście wpłacić te pieniądze po przeczytaniu paru książek i pół roku gry na demo. Granie na demo ponad pół roku mija się z celem.
|
|
witajcie, zapewnie niektórzy z was zamawiali ciuchy na bonprix.pl okazuje się, że strasznie się tam mylą w przesyłkach, poza tym ciuchy przysyłane są pogniecione, przekazywane z rąk do rąk, jak jedna osoba przymierzy odeśle przesyłają taki ciuch czasem poplamiony alboo uszkodzony jako nowy do innej osoby, kasa za nie tez nie jest mała-paranoja, do tego jak chcecie dodac opinie oczywiscie złą bo produkt rzeczywiscie kiepski i w ogóle to nie masz takiej mozliwosci masz zablkowane, albo moderator w ogole takiej opinii nie zamiesci bo poc o robic zła reklame prawda, paranoja
|
|
jeżdze nim juz 5 lat i nie narzekam, auto mało wadliwe łatwy w prowadzeniu ze względu na niewielkie gabaryty, szczególnie polecam młodym kierowcom,gdyż koszty naprawy są niewielkie
|
|
*Sun* Pogromca gania krety ;) hehe
|
|
Mam zaszczyt pochwalić się, że herb ma rodzina posiada. Mój prapradziad był dziedzicem majątku, w którego w posiadaniu miał m. in. 2 wsie. pozdrawiam wszystkich forumowiczów!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |