Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska wypadła z grona prymusów NATO |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska wypadła z grona prymusów NATO |
znajomy88, wszyscy na giełdzie co grają to przerabiają te same dylematy, mogłem kupić, mogłem sprzedać itp. Ja parę lat temu zauważyłem pewną prawidłowość na funduszu 09 Kwiatkowski, który co jakiś czas spekulacyjnie wzrastał o kilkadziesiąt % i spadał, postanowiłem spróbować, bo nic ostatnio na nim się nie działo i spodziewałem się spekulacji, więc kupiłem w piątek za małą kwote jakieś 10 tyś zeta a w poniedziałek zaczął rosnąć o 30%, więc go sprzedałem, w ciągu następnych 10 dni urósł o jakieś 600%, bo okazało się że fundusz wykupił Roman Karkosik. Więc po czasie zawsze można sobie pluć w brode, ale to normalka na giełdzie, dlatego zawsze jest tak że na symulatorach ma się większe zyski, bo tu nie ma stresu że stracisz prawdziwe pieniądze i jest odwaga.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Byliśmy w quźni w niedzielę i brama zamknięta była na cztery spusty, żadnej informacji, no i chyba mało tam mają terenu. Bardziej podobało mi się na fortach w Piątnicy.
|
|
Robiłem w OSK Borawski na Al.Legionów 32 i polecam.Zdałem za 1-szym razem. Mają ten sam MAN TGL co na egzaminie w WORD. Nr do instruktora mojego mogę podać: 602 307 308.
|
|
a czy ktos ma jakies informacje o pani dr Zalęskiej?? prowadziła komus z was ciążę??
|
|
tylko wez pod uwage tych, ktorych rodzina nie pochodzi z regionu, a np Litwy czy innych czesci polski. A co do brania chlopow pod herb to sie zgadza, kiedys wbrew pozorom bylo to bardzo czeste.
|
|
paplik,popiszmy w takim razie o Bogu filozofów ,jesteś zdolny wznieść się tak wysoko ? czy do Ciebie docierają w ogóle jakieś logiczne argumenty ? zresztą wiem ,ze z niektórymi ludźmi naprawdę nie ma sensu rozmawiać,bo i tak dla nich czarne jest białe ,taką mają swoją chorą filozofię . pozdrawia Myślicielek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |