Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stary Rynek znowu na nowo... plac szary zamiast czerwonego |
wiem bo cię obserwowałam jak szłam do sklepu :)ale luzik 1 raz zawsze najgorszy w takich sytuacjach ale odwaga to podstawa:) http://www.joemonster.org/filmy/21062/Fiat_Cinquecento_jazda_extremalna_ nudziło im sie chyba:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stary Rynek znowu na nowo... plac szary zamiast czerwonego |
o tak....... i odpowiedz mi na moje pytanie....hmmmm
|
|
ale ty wariat jesteś wiesz :)robciu nie umiem wyjaśnic to po prostu się czuło było miło fajnie śmiesznie i nikt nikomu by nie przeszkadzał :)
|
|
wariat za te moje zdjęcia w pozytywnym słowa znaczeniu wariat:)zrobimy tylko nie zapomnij aparatu grybym ja nie wzieła:)lub by mnie nie bylo ale ty bedziesz miał i cykniesz:)
|
|
dostałem zawału
|
|
cośty mnie to nie rusza nie takie filmy się ogladalo he he no ale robi wrażenie hech ...... mam nadzieje że bedziesz?? bo jak nie to :(((
|
|
ale jazda heh pewnie wszystkie wlosy jeszcze dęba stoją co?? a krzesło suche????
|
|
toooo bedzie wiele fajnych i ciekawych ludzi:)
|
|
nio nie ale jutro rano wstać trzeba a to juz chyba 4 noc z kolei zaryta byłaby mojaa o 6 trzeba wstać . ja się wykończę przez tego neta :::)może jak poczuję cieplutką mięciutką podusię to mi się oczka zmrużą do snu ,ty do pracy nie idziesz?
|
|
jeszcze zobacze co sie dzieje na naszej klasie to sie troche rozruszam bo sie spac powoli zaczyna chcieć < wieczne im odpoczywanie >
|
|
to wyślij jeszcze raz.. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
7angelfree witamy ciebie:)MY a TY czemu nie śpisz ?
|
|
7 aniol gadaj......hmmm < wieczne im odpoczywanie >
|
|
aaaa kotki dwa dobranoc one już spią widzisz????
|
|
to jest tym problemem??? zajżyj do tematu zbycha * ile kto mma* tam wszystko pisze,,,,
|
|
myszka mi chodziło że ci obrazek wysłałem wiesz??? < wieczne im odpoczywanie >
|
|
fresz1 Hmm panika koleżanka chciała przez phona pogadać ale coś zrezygnowała chyba za dużo panikuje albo kobiety takie są impulsywne i nie zdają sobie sprawy że facet nie zna ich myśli co może sie stać.
|
|
Witam ! możecie mi napisać , czy od multiselectu można sie odwołać czy raczej jest to niemożliwe .Pozdrawiam
|
|
zbichu i co ty na to??? he he he mamy darmowe piwo!!!! eeeee
|
|
franio30 heheheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheehehehehehehehehehehe Spoko luz my zawsze mamy dobry humor :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |