Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Religia smoleńska w apogeum. Co rusz mamy apokryf smażony pod kierunkiem kardynała Antoniego |
Podnoszę temat jak psinki się trzymają
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Religia smoleńska w apogeum. Co rusz mamy apokryf smażony pod kierunkiem kardynała Antoniego |
:)oczywiście czekałam na ciebie :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Re: Religia smoleńska w apogeum. Co rusz mamy apokryf smażony pod kierunkiem kardynała Antoniego |
o co chodzi z tym ,,,,,, uczeń przerósł mistrza:) freszzzz????
|
|
|
Re Re: paplik Po 1: Wlasnie wiara polega na tym ze wierzysz w cos czego do konca nie rozumiesz i co jest do konca niewytlumaczalne. Po 2: Kosciol nie pietnuje innych narodowosci , innych wiar mam tu na mysli powazne wiary jak prawoslawie , protestantyzm ,kosciol chrzescijanski zyje w zgodzie z tymi religiami a nawet z islamem.Nie zyje w zgodzie z jakimis chorymi sektami. Po 3: Ograniczenia obnizajace standard zycia .Nasza katolicka wiara i tak ma malo ograniczen zobacz jakie ograniczenia maja muzulmanie. Ograniczenia te taki kodeksik zycia moralnego i chrzescijanskieo.Ale Bog dal nam wolna wole i zyjemy jak chcemy a co pozniej zobaczymy. Po 4: Tylko bez obrazy ale jezeli zyjesz wedlug swoich przekonan to moze nieswiadomie ale jestes wyznawca satanizmu. Bo satanizm to nie wiara w rogatego pana jak wielu mysli ale wiara wlasnid bez takich ograniczen i zycie na latwizne. Szerzej o satanizmie dowiesz sie na ich stronie. Po 5: Dobranoc milej nocy. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
czy ktoś to czyta??? kalisony jesteś???? odezwijcie się ......... hmmm
|
|
aha POwodzenia oni se smacznie śpią idziemy i my? "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
nie zaatakowała lewica chińczykow,jak faszol przewidywał,to choć na tęczowych trzeba się wyrzyć niech każdy żyje ,jak chce,ale bierz leki zgodnie z zaleceniem
|
|
http://www.joemonster.org/filmy/19712/Kompilacja_upadkow_i_wypadkow_najmlodszych pouśmiechaj się troszeczkę . a co ma być w czwartek ?
|
|
hmmm nie w ten czwartek nie jest nic organizowane i wątpie zebyśmy się zgadali jakoś narazie może po jakimś czasie nie wiem co kalisony wymyślą ,ale pisały że narazie nic nie będzie. A co robciu juz ci tęskno do towarzystwa z 4 pl.Tak w ogólę nie podziękowałam ci jeszcze za piwko :)więc robie to teraz dziękuję .kalisonkom dziękowałam na spootkaniu ale teraz to będzie trzeba ją do krzesła przywiązać bo się za dużo nastawiała teraz będzie pić za nasze :)o ile przyjdę:( "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
ty zobacz co znalazłem ........
|
|
ja choć czułam sie na początku wokół was jak nie za bardzo odpowiedni kompan do towarzystwa ,to po paru minutach i zamienionych słowach czułam jakbym was znała już długo ::) nie mam tak często ale przecież w sumie już się znalismy bo poznaliśmy się na necie :)ale stresa miałam przed ratuszem leciutkiego ,:)
|
|
widać to było jak wchodziłaś do baru , to znaczy do stolika... heh powiem ci że ja też miałem lekkiego pietra czy wejść czy nie wejść i tak troszeczke krążylem wokół ratusza
|
|
hmmm i akurat wiedziałaś że ja na spotkanie idę??? ciekawe filmiki , adrenalinka lubie to....
|
|
Zbychu Nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie ;) hehe http://demotywatory.pl/1765756/Nigdy-nie-wiesz-kto-jest-po-drugiej-stronie
|
|
gdzie polecacie zapisać się na prawo jazdy kat. C, znalazłem w necie osk borawski ale tam nikt telefonu nie odbiera;/, a drugi osk kamiński, jakie jeszcze są które szkolą na C [ no i ciężarówkę mają w miarę dobrą;] dużo jest tych osk ale uczących na kat.B
|
|
*Sun* na chwileczke jeszcze pozostane przy Tobie;)
|
|
7angel ten ktoś do ciebie pisze jakieś głupie meile? olej z góry tak jak fresz pisze zmień adres i tyle i nawet nie waż sie odchodzic bo Cię znajdziemy i juz nie puścimy :D < wieczne im odpoczywanie >
|
|
opiekunce sie płaci róznie zalezy od przepracowanych dni itp mniejwiecej od 600-1000zł
|
|
hej.wiem bylo juz duzo takich tematow ale chociaż duzo tego czytalam to nadal niewiem gdzie trzeba iść by roznosic ulotki itp... np. jak na przeciwko urzedu skarbowego jest coś tam z ulotkami to dokładnie w którym miejscu bo bylam i jakos nic tam takiego nie było;-/ ?/ czytalam tez na necie ale mało tego...
|
|
na bawelnie gdzies jest w okolicach szkoly wsa i przedszkole zaraz jest obok cena to chyba 50/h
|
|
Zle Tobie podałam ,zaraz podam nowy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |