Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Populizm i kłamstwa |
Omania Dlaczego Omania ? My jesteśmy otwarci ,ja bardzo chciałam żebyś była z nami ,ale nie chciałam nic robić na siłę ;) Niech moc będzie z Wami
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Populizm i kłamstwa |
Omania Dobranoc ,miłych snów :) Ja poczytam co tu się działo jak kalisonów nie było ;) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
omania----- poczekaj prosze :(((((
|
|
w poradni ginekologicznej przyjmuje dr Herman jak się nie mylę i chyba ktoś jeszcze...opinii nie znam
|
|
to sie dowiedzielismy ;d
|
|
robciu,na piwo przyjdzie czas,na dzisiaj już wystarczy i tak sporo wypiłeś;-)))
|
|
moje :( piwo :( przeszło mi koło nosa NOOOOO:((
|
|
wolny niewolnik Kalisony wróciły a niewolnika Mojego nie ma :(((
|
|
wiem że dotrzymujesz słowa.;) trzeba czekać cierpliwie..;-) dziś mi już wystarczy omania rudy błazen z druhem
|
|
co to za tajfun dziś był kalisonki?? < wieczne im odpoczywanie >
|
|
hejka wszystkim Omania dziekuję że czytasz moje posty i zapamiętujesz do słowa tak to prawda z tymi upadkami w życiu , ale chyba mamy ze sobą do pogadania bo i ja twoje posty bardzo z uwagą czytam kochaniutka i z Robciem co nieco sie wyjaśniło o tym spotkaniu ja wiedziałam że ty to ty a mimo to panienka się wyprzeczała no no nie ładnie a już myślałam że mi intuicja szwankuję to żeśmy ze sobą rozmawiały podobno na spotkaniu? :)ja też was kochani lubię i mam dobre o was zdanie a piwko nie jedne jeszcze wypiję za wasze zdrówko:)
|
|
na polowej w przychodni przyjmuje dr Ściana i jest naprawde ok
|
|
Kalisony idą spać bo zmęczone . Dobranoc Wszystkim :) Robcio & Fresz miłych snów :)
|
|
heh nie nie Robciu nikt tutaj nie jest winny :)tylko wyciągnołeś z Omani to o czym myślałam ale w pozytywnym słowa znaczeniu :) tylko gdzie nasza Omania sie podziała :(
|
|
ale chcialem to oni mi napisali zeby przelac kase z gury to jusz wole zawiesc te rzeczy do nich jak mam na poczte latac
|
|
no to ide spać..... aaaaakotki dwa milych snów tra la la dobranoc hmmmm.. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
robciu,próbuję Cię przebic ale chyba długo nie pociągnę;-( Fresz gdzie się podziewasz?
|
|
omania nia probuj ja mam już w sobie osiem i pół piwa,, bez przesady po co takie balety...
|
|
Dobranoc robciu;-)
|
|
Audrey, małżeństwo z tego co się orientuję nie jest obowiązkowe :)
|
|
freszzzz skarbie chyba kojaże o co biega,,, hi hi hi milego dnia wam życze........... ;-)
|
|
rozumiem..... 10 w skali - boforta ...... z wiatrem żeglaże swojego życia obrać kurs do szczęścia , spuscić żaglę...... tak jest panie kapitanie ... a,choj ;-) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
marudo przestań masz szczęście że do pracy muszę iść,,,,,, pozdrawiam marudo rudy błazen z druhem
|
|
hehe Wiedziałas kalesoniki czym mnie pocieszyć :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |