Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prokuratura Rejonowa w Lomzy a wybor Dyrektora MOSiR |
pewnie zdesperowany uczeń, któremu dyrektor wstawił zagrożenie z historii i próbuje sprowokować dyskusję na jego temat by mógł mu naubliżać :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prokuratura Rejonowa w Lomzy a wybor Dyrektora MOSiR |
Ile płacicie?
|
|
maruda widze że nie ma sensu będzie psuł tylko klimat kiedy tu się pokaże. Było miło ale co dobre szybko się kończy.
|
|
hehe od czarnej suki się zaczęło :D kibic z dala się nie wpie*dala, przepraszam jak kogoś uraziłem, czasem mnie ponosi, ale weź i się ku*wa nie unieś, bastuje, ale niech mnie jeszcze pocwaniaczy to będę dochodził
|
|
tak tak ku*wa wszyscy bądźmy fajni, poluzować to ja se mogę murzyna na łańcuchu, po kiego się czepiać, a potem udawać inteligenta ?
|
|
Czesiu Jeszcze raz ci powtarzam kozacz na podwórku i ulicy a nie tutaj , tutaj nikt niema na to ochoty. To jest miejsce dla spokojnych ludzi.
|
|
Czesiu Nie jest ważne kto zaczął nie powinieneś tutaj przeklinać , ten temat akurat nie jest do tego przeznaczony. I dlatego uważam że nie powinieneś tutaj przychodzić ,TO NIE JEST MIEJSCE DLA TAKICH JAK TY Zrozum to w końcu . Nie jest zwycięzcą silniejszy lecz ten kto zachowa zdrowy rozsądek. Na tym zakończyłem swój dzisiejszy pobyt na forum .
|
|
Thomas Witaj ,w tej chwili to ciężko rozmawiać ,sam widzisz ;) kalisony pozdrawiają i życzą powodzenia :) Ja uciekam ,mam coś do zrobienia
|
|
wolny niewolnik przejmuj się przecież jest fajnie:) a puzniej będzie jeszcze fajniej jak nasza banda wróci do domków i znów sobie popiszemy :)
|
|
wolny niewolniku i jest fajnie , ale są tacy jak widzisz których ta fajność w oczy bodzie i robia wszystko żeby to zniszczyć :( Nie dajcie się prowokować nie odpisujcie na idiotyzmy i zrezygnują :) uwierz mi :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |