Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Misiewiczów ci u nas dostatek |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Misiewiczów ci u nas dostatek |
miś jest najlepszy :D < wieczne im odpoczywanie >
|
|
"...Powstawanie tego typu sklepów świadczy o ubożeniu społeczeństwa – tłumaczy. – Stara zasada mówi, że oszczędny kupuje droższe rzeczy..." cytat w artykuły wypowiada się pan radny Grzymała m.in oponent galerii handlowych, gdzie był ów pan jak podejmowano decyzję o budowie niepełnowartościowego bubla basenu przy GP nr 1 gdzie miasto ma dokładać ok. 1,5 mln zł rocznie, kasy gdzie można by wyłożyć na stworzenie nowych miejsc pracy. "... Stara zasada mówi, że oszczędny kupuje droższe rzeczy..." powinien dodać i "buduje" obiekty które nie przynoszą strat a wydatki się rekompensują.
|
|
7angel co tak spogladasz tymi dużymi oczami
|
|
to może coś w najbardziej uniwersalnym(komercyjnym)języku http://youtu.be/ysYVqEIVGGo szkoda,że dziadkowej bielizny nie ma:-( Docenilaby starania swego niewolnika
|
|
wolny niewolnik Mój niewolniku romantyzm z Ciebie wychodzi ;) hehe Kalisony jest romantyczką :) Dziewczyny fajne chłopaki Was cały czas was widzę zabawiają jak mogą ;)
|
|
madziara Dobry pomysł z tą sobotą ;) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
madziara Masz rację trzeba marzyć :):) Zagadałam się z Wani i nie było czasu zjeść ;) hehe
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=li7btLzgvn0 jeszcze coś miłego :) oj tam 7angelfree na pewno nie jest tak zle:)
|
|
7angelfree co wymiękasz, chcę tylko pogadać ? *Sun* kobiet nie biję, ale jak mnie jakaś dziwa sprowokuje
|
|
witajcie czy w pelikanie ZSZYWAJA prace dyplomowe
|
|
yyyyy to ja tam nie w nikam w wasze sprawy lece czcionki szukać do swego tatoo... miłego dnia ludziska ;))
|
|
wolny niewolnik Mój niewolniku kto tu rozkazy wydaje ? Twoja PANI I Władczyni ;) 7angelfree Koledze radzę po koleżeńsku żeby Omanią się zaopiekował ;) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |