Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
akt rozpaczy - Smoleński film grozy |
Zbychu Zbychu a może Ciebie Jola Rutowicz tak urządziła bo wczoraj w tamtej okolicy grasowała ? hehehe rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: akt rozpaczy - Smoleński film grozy |
Zbychu Zbychu to jednak Rutowicz Ciebie tak załatwiła ;) Jak ją nasza banda dopadnie to będzie zwiewać gdzie pieprz rośnie ;)hehe enya Witaj :) Kobieto pracująca :) Kalisony również życzą Tobie miłego dnia :) Psiaka fajnego masz ;) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
|
madziara A starczy Tobie materiału na rozmiar XXXXL ? hehe nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
Rybcia W dzisiejszych czasach WORD to jedna z niewielu stacji na której sprawdzają auto. U prywaciarzy przeważnie tylko pieczątka i stówka do kieszeni. Niedawno robiłem tam przegląd i muszę powiedzieć że sprawdzają dość solidnie. Dla kogoś kto chce widzieć czym jeździ i co mu w aucie ,,piszczy" zdecydowanie polecam.
|
|
dziadka kalesony w takim razie miłej pracki ;) 7angelfree witaj :) ale łobuz z tego kogoś kto Ci spać nie dał :P a ja cos przymulona dzis jestem..na nic ochoty na nic weny...ehh...wprost kocham poniedziałki...
|
|
Moje samochody jak sprawdzają to nie ma możliwości żeby było coś nie tak
|
|
dziadka_kalesony hmm.. nie mam zielonego pojecia KTO TO!! http://www.youtube.com/watch?v=PxuPHmvk8ns "Cenne i kruche rzeczy potrzebują specjalnego traktowania. Mój Boże, co myśmy Ci zrobili? Zawsze próbujemy się dzielić Najdelikatniejszą opieką Teraz zobacz, co Ty przez nas przechodzisz?"
|
|
doberek!ja się tylko przywitam,potwierdzając obecność:-) Przywódczynio tej bandy -),wiem,że Ty szczera,ale nie Sądzisz,że nie wszyscy?mi się wydaję,że jest ktoś o 2 nikach,ale już się w tej sprawie więcej nie wypowiem,ważne żeby zabawa byla przednia. pozdrawiam;-)
|
|
|
Mi wypisywał lekarz rodzinny. Za darmo... urbi et orbi
|
|
może zna ktoś aktualny numer telefonu do p. Podolak, bo na ten znaleziony w intrnecie nie mogę się dodzwonić
|
|
heheheh świetne :)
|
|
|
:)
|
|
pani doktor przyjmuje normalnie w gabinecie, tylko nie da rady się umówić przez telefon, trzeba osobiście przyjść, z tego co zauważyłam, to kolejek nie ma, więc bez problemu przyjmuje..
|
|
telebim A dobra jest ortodontka Minko ? Szukam ortodonty dlatego jak pytam, chodziłaś do niej ,zadowolona jesteś ?
|
|
fresz1 jak Ci mija dzionek;)?
|
|
W Łomży już mało jeździ takich legend a i kolekcjonerów takich pojazdów zbytnio nie ma. Ale życzę powodzenia w znalezieniu odpowiednich aut i powodzenia na nowej drodze życia :)
|
|
sprzątam i sprzatam od samego rana ale na szczescie już kończę:) a tobie?7angelfree
|
|
nie nie znałam kawałka do dziś :)
|
|
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110612/REG20/777440332 Założymy się, że dyżurni lewacy będą się o Chińczykach wypowiadać z niechęcią? Będą krytykować, że Chińczycy nie zaczepiają Polaków, że szanują naszą kulturę, że nie żyją z zasiłków i że wszyscy znają j. polski. No lewaki! Do ataku! Ujadać!
|
|
i czas na zasłużony odpoczynek przy kawusi mmmmm:)
|
|
fresz1 ja bym tak nie potrafił za stare kości;)
|
|
Podaj swojego maila, może uda mi się pomóc.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=96pHdRFJvkQ ale tak chyba w życiu nie zrobie :)próbowałam :( oj tam stare kości na pewno nie jest tak żle jeszcze bys poskakał z nami :)
|
|
Witam, podajcie namiary na dobrego gastrologa w Łomży i napiszcie czy przyjmuje na fundusz czy prywatnie.
|
|
do dziadka_kalesony ja jestem zadowolona z leczenia, mam naprawdę ładne ząbki. jednak teraz... w związku z opisaną wyżej sytuacją nie mogłabym Ci polecić Ci dr Minko. Pzdr :) rudy błazen z druhem
|
|
*SUN*zapraszamy:)ja już kawusie kończę ,a tobie jak mija dzionek?
|
|
wolny niewolnik tez jestem ciekawa jak można sprzątać na kacu :D co do nuty posłuchałam kilku sekund i oczy same się zamknęły hehe coś ode mnie :P http://www.youtube.com/watch?v=4wgSMZD60-0[url/]
|
|
dziadka kalseony trzeba chyba im pokazac jak my umiemy sie bawić :D fresz a dziękuje bardzoooo nudno i leniwie mija mi dzisiejszy dzień :D nic nie robie tylko leże-śpie i czasem po coś do jedzenia i picia wstaje heh rudy błazen z druhem
|
|
wolny niewolnik nie martw się jak będą ciekawi i tak sobie wkleją i zerkną ja też zielona ale tutaj sami swoi są :)
|
|
*Sun* Pokarzemy jeszcze jak potrafimy się bawić , tańczyć kalisony bardzo lubią ;) Kalisony tego teraz słuchają http://www.youtube.com/watch?v=rYEDA3JcQqw rudy błazen z druhem
|
|
ja sama sobie słońcem jestem a co za dużo to nie zdrowo haha może wieczorem sie wyczołgam z domu jak już ściemni się co by ludzi nie straszyć ;D urbi et orbi
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |