Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W URM odsłonięto tablicę upamiętniającą prawdziwych patriotów |
algeroth Sprytne hehe Tylko kalisony potrzebują dwóch ochotników do szybkiego wskakiwania w kalesony ;) hehehe nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W URM odsłonięto tablicę upamiętniającą prawdziwych patriotów |
7angelfree Witaj Święto jakieś czy co ? że 7angel tak wcześnie wstał ;)
|
|
madziara Spoko :) Kalisony zapytały żebyś w koszta nie popadła na całą belę materiału ;) hehe nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
dziadka_kalesony hehe ktoś mi nie dał spać ale nie wiem kto?:(
|
|
madziara Kalisony muszą być ,nie ma innej opcji ,mam jeszcze pantalony kąpielowe ,ale to na plażowanie ;) Kalisony mają zajęć na dzisiaj sporo ,pranie kalisonów ,prasowanie kalisonów itp itd Będę do Was zaglądać co jakiś czas nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
i ja chwilowo znikam musze rezydencje swoja ogarnąć bo sprzataczki na urlopie a jakoś z samego poniedziałku ciężko
|
|
7angelfree Masz rację nawet w miłości do muzyki trzeba być ,jak kochasz DM to kalisony to rozumieją ;) kalisony lubią różną muzykę w zależności od nastroju ;) Dzisiaj na przykład w tym momencie słucham Rihanny :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
fresz1 Hej Mała ;) Lubię czasami rege ,podobał mi się koncert w Dniu Dziecka na Starym Rynku Raggafaya i Juwenalia East West Rockers i Sidney Polak http://www.youtube.com/watch?v=QLkOViGD2ss http://www.youtube.com/watch?v=QhETBIzXE5U
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |