Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
...i znowu nie uchodżca... |
moje pytanie jest ściśle określone .pozdrawia Myślicielek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ...i znowu nie uchodżca... |
Ehhh 7angelfree dzionek mija tak sobie,brzydka pogoda że właściwie cały dzień siedzę w domu i co gorsza przed kompem;-(A co tam u Ciebie?
|
|
ja nie idę spać tak wcześnie:-) witaj Olivka i Omania ..a jak juz Olivka idziesz to dobranoc pozdrawia Myślicielek
|
|
Omania..chociaż po prawdzie to jestem jakimś tam myślicielem,ale po drugiej prawdzie to jestem takim swojskim Myślicielkiem :-) pozdrawia Myślicielek
|
|
A może wolisz żeby mówić Tobie po imieniu ?Każdy jest tam jakimś myślicielem,bo każdy ma jakieś myśli ...coś tam rozważa...itd
|
|
niewiem czy dostaniesz, ale lepiej zamawiaj z neta, taniej wyjdzie. ewentualnie mozesz przejsc sie do media expertu czy czegos takiego
|
|
Murawski Krzysztof. Transport 18-404Łomża,Księcia Janusza I 18 woj. Podlaskie, pow. Łomża, gm. Łomża Branża: Transport Samochodowy Znaleziono prawo jazdy. Autor: _maly_ (---.elomza.pl) Data: 12-06-11 13:18 Rocznik pasi,ile chcesz?
|
|
No przecież wczoraj w nocy tyle osób było na necie?Gdzie się podziewałeś??
|
|
PAWELZNAVARY ODMLODZIC SIE CHCE NA 22 LATA HAHAHAHAHAHHA A WYGLADA na 38 lat hahahah a ma 26 lat hahaha
|
|
tak ,lubię kontakt jak najbardziej osobowy ,mam na imię Tomek i dla wiadomości wielu- mój wiek zawiera się w przedziale 30-40 i XX-XXI . pozdrawia Myślicielek
|
|
tak słodko tutaj, że zaraz zwymiotuję.... bleeeeeeeeee..... :-O,',',,',',;;,;,','
|
|
ci do pracy.... 50 gr na godzine STR..SKY
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |