Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JarKacz chce płodzić potworki |
a olivka my sie od tego pospimy :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JarKacz chce płodzić potworki |
TUTMIR SRAJT TEPE TEKSTY MASZ TEPAKU
|
|
Omania ale to stare!!!!! urbi et orbi
|
|
aa Omania ty mi gulu robisz wklejając te linkiiiiii
|
|
aha i jakie śpiące :)Omania pośpimy się robciowi i co wtedy ?fajna nutka na rozmyśleniaa i marzenia :)
|
|
chcesz to ciebie naucze myszko moja??
|
|
robciu tytle czasu tutaj się męcze a ty dopiero z tym wyskakujesz jak możesz myszka juz uwierzyła że nie da rady :(
|
|
no to dawaj robciu dla fresz pomoc i bedzie nam panienka do rana umilac czas swietnymi kawaleczkami "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
tutmir srajt to kawalek dla ciebie http://www.youtube.com/watch?v=RCWb3qG9Deg&feature=fvst pozdrawiam cwela
|
|
podałem ci drugie "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Jak chce niech tu pisze. DiDi
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ladmin – w żargonie informatycznym pejoratywne określenie niekompetentnego administratora systemu informatycznego, którego bezczynność lub działania szkodzą zarządzanemu systemowi, użytkownikom korzystającym z tego systemu, a nawet całemu Internetowi. Ladminem może być osoba, która: * nadużywa wiedzy lub uprawnień pełniąc funkcję administratora; * wykonuje pracę administratora nieudolnie; * ma zbyt małą wiedzę lub uprawnienia do wykonania zadań administracyjnych, których się podejmuje. Ladmin popełnia lekceważeniem, bezczynnością lub nadgorliwością błędy rażące bądź popełnia te same błędy wielokrotnie; nie umie racjonalnie uzasadnić swoich decyzji – zasłania się wykrętami lub powołuje się na zasady, których nie rozumie, interpretuje je wybiórczo lub opacznie; nie przyznaje się do swojej niekompetencji bądź nie umie naprawić błędów. Wszystko to powoduje, że choć zachowania ladmina nie muszą powodować krytycznego zagrożenia, ale są denerwujące, wywołują ożywioną reakcję poszkodowanych i mogą prowadzić do destrukcyjnych konfliktów interpersonalnych.
|
|
proponuję na życzenie gonia0320 wprowadzić limit przewożonych pasażerów :):):):):)
|
|
nutka faktycznie ładna :) Ale to nie przezemnie nie możesz spać :):):)
|
|
ZBYCHU JESTES MADRY KUPIUSZ
|
|
czarnasukaczarna błagam oszczędż mi szczegółów !!! idziemy spać - DOBRANOC
|