Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nigdy więcej POrąbańców! |
enya obym ja nie spadł :P Allah akbar Boom :P ale tego chciałby Protagoras :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nigdy więcej POrąbańców! |
sie mowi robciu dobranoc Niech moc będzie z Wami
|
|
Od alergologa dostaniesz bezpłatnie ten świstek.Nasz synek pił to mleko do ok półtora roku,potem jadł zwykle kaszki i nic mu nie było.
|
|
juniorka Rusowicz też daje radę i podobna 99% do mamy :) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
olivka spoko!!!!!! fresz ech och i tyle ci powiem skarbie ty moj :)) buziaczek słodki omania daj na luzzzzz rege itp itd "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
teraz pawelznavary bedzie spiewal piosenki o milosci na forum
|
|
nie robciuuu bądz wiernyy swojej myszcee dziewczyny uspokoić się i nie kusić mi tutaj kocurka piekniejszymi wąsikami jak moje:)
|
|
Autor: Fazi666 (---.elomza.pl) Data: 11-06-11 23:47 hahaha jaka dziwka tępa;D pawelznavary to bi Większość homoseksualistów jest zakażona HIV. W początkowym okresie epidemii AIDS choroba ta dotyczyła mężczyzn homoseksualnych. Jednak od ponad 4 lat obserwuje się znaczny wzrost zakażeń podczas stosunków heteroseksualnych. Dominującą formą zakażeń HIV w Polsce jest dożylne przyjmowanie narkotyków nie uzywa gum dyma sie ze wszystkimi
|
|
olivka miewidziałem mojej mysazki tu tylko tam i kocham jjjjjjjjjjjjjjjją i cio?? rudy błazen z druhem
|
|
|
hahah Omania dziękuje ale głuupio tak odstawać od reszty:)przecież:)
|
|
a czemu nic do nas słonko nie piszesz zapuść jakąs nutkę :)Omania
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |