Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
1,485 mln zł. tyle w 2016r kosztowała ochrona prezesa PiSu , aż tak się boi suwerena ? |
niom,teraz Stachurski.Ehhh jak dawno go nie słyszałam,aż miło powspominać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 1,485 mln zł. tyle w 2016r kosztowała ochrona prezesa PiSu , aż tak się boi suwerena ? |
Jestem w miejscu gdzie nie ma tv :P only internet.
|
|
Re: 1,485 mln zł. tyle w 2016r kosztowała ochrona prezesa PiSu , aż tak się boi suwerena ? |
ale muszę przyznać, że kiedyś spiewał lepiej...mam wrażenie, że teraz mu się nie chce. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
hmmmmm może i tak masz racje omania ja to tego typa nie lubie ale nic do niego nie mam:)
|
|
Tak Ale wprowadzając wymóg posiadania czepka ogranicza się ilość klientów. Dotyczy to też dodatkowych opłat za saunę -- nie znam nigdzie dodatkowych opłat za saunę poza naszym województwem --- a znam zarówno sporo basenów w kraju, jak i za granicą,
|
|
|
Nie Na nowym basenie, a jednocześnie aqua parku czepek nie jest wymagany. Wymóg istnieje przy korzystaniu jedynie z basenu sportowego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |