Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ostatnie godziny na poparcie ogólnoeuropejskiej akcji „Mama Tata i Dzieci” |
maruda nie obrażam się latwo .pozdrawia Myślicielek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ostatnie godziny na poparcie ogólnoeuropejskiej akcji „Mama Tata i Dzieci” |
Ludzie co wy w głowach macie myślicie że od faszerowania świństwem w postaci tabletek it. to najleprze wyjście. Tabletki i głodzenie to sposób na krótką mete. Waga powraca do stanu z przed po kilku miesiącach. Sam schudłem od grudnia do czerwca 28 kg ale nie zapomocą środków z reklam tylko za pomocą głowy. Ważyłem 113kg a teraz waże 84 i bez efektu obwisłej skóry wszystko jest tak jak powinno być a teraz robie rzeźbe i nie boję sie o efekt jojo bo napewno nie powróci. Ci którzy myślą że głodzenie się lub branie tabletek typu zelixa która ma zadanie zmniejszyć apetyt pomoże mocno się rozczarują po pewnym czsie. Jem 5 posiłków dziennie śniadanie, obiad, i kolacje w sporych ilościach a waga stoi w granicy 83,3-83,9 i ani deka więcej. życze powodzenia w jedzeniu tych świństw
|
|
Re: Ostatnie godziny na poparcie ogólnoeuropejskiej akcji „Mama Tata i Dzieci” |
Treść jest ukryta
|
|
panowie pija a tu samo gra ale bez urazy wiekszosc zespolow zeby nie md lup mp3 nie istnialo by nieukrywajmy
|
|
i jak bym celowo prowokował,to pewnie dalej bym istniał w temacie dziadka_kalesony i pisal "prowokacje",a ja tam nawet nie zaglądam . pozdrawia Myślicielek
|
|
MYŚLICIELEK JAK TAK PISZESZ ŻE TY JESTES SUPER GOŚĆ TO DLACZEGO MASZ PRETĘSJE DO MNIE CZŁOWIEKU I JESZCZE JEDNA ALUZJA W MOJA STRONE I BEDZIESZ BIEDNY TERAZ WIESZ O TYM??? NARAZIE CIEBIE PROSZE nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
maruda wychwytujesz najlepsze moje kawałkiii masz dusze 18-latka :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
fresz1 ja tylko przypominam sobie młode lata:)
|
|
robciu ,proszę .bądź mężczyzną ,bo zachowujesz się niewłaściwie ..próbujesz juz mnie straszyć ..hm ,ciekawe pozdrawia Myślicielek
|
|
ło matko!!!przyjedzie łoszaleć z Wami;-)
|
|
maruda ,proszę Cię ,szanujmy ludzi..szanujmy taborety ..pozdrawia Myślicielek
|
|
O proszę Pan najmądrzejszy na świecie... rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |