Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KATYŃ pamiętamy !!!! |
robcio dobre hahaha
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KATYŃ pamiętamy !!!! |
dajcie sobie z nim spokój dziewczyny:) Nie widzicie że on celowo prowokuje nieporozumienia???? myślicielek nie obchodzi mnie czy się na mnie obrazisz czy też nie :):) Takie odniosłem wrażenie czytając twoje posty, jestem pewien że celowo to robisz . nie mam zwyczaju ksuksania poza plecami, więc pisze otwarcie czy to się komuś podoba czy tez nie . No ale jest takie stare dobre powiedzenie , zapewniam ciebie że wielokrotnie sprawdzone : Sa ludzie i taborety :):):):):):):) uważasz że wypowiadając swoje zdanie na twój temat usiłuję ciebie obrazić ??? Zupełnie nieprawidłowy tok rozumowania , to jest tylko moja prywatna ocena twojej osoby :)
|
|
kto chce słuchac telenowele 4lomza no to po 100zł za 25 min he he he he a co nie prawde pisze freszzzzz???
|
|
haha robciu to my splajtujemy:)jeszcze w ten biznes my bedziemy musieli dołożyć:)
|
|
|
lovciajcie się robaczki lovciajcie :):) dziadziowy aż oka się błyszczą jak was czyta :):) ehhhhhh młodośc młodośc :)
|
|
dziadziunio super nuta dzięki ci , jesteś Q
|
|
dziękowaska freszka :):):) staram się żeby was podgrzać :)
|
|
NOja tak fresz nie umiem wiesz?? zaraz coś wymyśle:) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
no super impreza no no super ludzie wiedza ze sie bawia a my. . . .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |