czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Chamstwo

ojj robciu nio widzisz a miało sie nie wydać jestem chciwa i pazerna na buzi:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Chamstwo

ja mam ciutkę więcej niż 30 ,a ciut mniej niz 40 :-) . pozdrawia Myślicielek

kalisonki???

podoba ci się moja bryczka??

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Myślicielek
To w podobnym wieku jesteśmy ;)

rudy błazen z druhem

myślicielek masz racje.....

pozdro

dziadka_kalesony

Oj wiedziałem o tym i tylko dla tego delikatnie napisałem żeby od Ciebie potem po uszach nie dostać;)

zgadza się dziadka_kalesony ,oboje jesteśmy urodzeni w XX wieku :-) . pozdrawia Myślicielek

buźka:)robciu to musisz koniecznie naprawić:)hihi

Witam.
Jeżdżę na Nowe Guty od x -czasu i nigdy za plażowanie nie płaciłem, za sa- mochód pobierają 10

Do dziadka_kalesony
A nie masz przypadkiem, wyników wiarygodnych badań, amerykańskich socjologów, z których wynikałoby jaki procent irakijczyków i afgańczyków, lubi żydów i amerykanów?
A nie posiadasz przypadkiem, wyników badań tychże socjologów. Przeprowadzonych wśród rodzin, ponad 2000 poległych, młodych amerykańskich "chłopców". Ilu popiera tzw. wprowadzanie demokracji w Iraku?
A żeby był komplet. Mogłabyś przedstawić wyniki badań, tych samych socjologów. Które wykazałyby ilu szefów firm, pompujących ropę z Iraku, i chroniących własne d*py w prezesowskich fotelach w bezpiecznych biurowcach własnych firm. Popiera zarówno słowem, jak i żywą gotówką, to samo tzw. wprowadzanie demokracji w Iraku?

< wieczne im odpoczywanie >

fresz no wiesz?? przestań....

a tak wogóle miało ciebie nie być już skarbie??

i co??

Jak wam mija dzionek;)?

nio bo mnie nie ma tylko doskakuję :)ciężko mi sie z tobą rozstać:)

:)

Autor: czarnasukaczarna (---.elomza.pl)
Data: 11-06-11 09:32

PAWELKAZNAVARY WE ...................................................................

MILOSC

z w-wy jezdzi do niej do w-wy

:d

na mokotow

darek5 no ja ciebie tez widziałem he he he

do fankabocianka

pawelekznavary we.....................(bez skrzyni navara)

czarna navara

jezdzi tez minibusami starego

/////////////////////////////////////////////////////////////////

pawelekznavary placi du.pom

i du.py okrada

czarnasukaczarna możemy porozmawiać u kolegi ze szkolnej ławki u pana prokuratora P lub koleżanki D ...

freszzzz?? skarbie jesteś??

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

moze aż tak nie okazujcie sobie potencjalnej miłości na forum tak oficjalnie ,moze tak realnie? :-) . pozdrawia Myślicielek

i jak zwykle glodna!!!!!!!

to znaczy sie dużo zjada?? oliwko??

kalam

Nie nie mam :(
Wszystko znajdziesz ,wpisz w Google .
Nie rozumiem Twojej aluzji do mnie ? Pisze co myślę ,mam do tego prawo . Nad tym o czym piszesz zastanowię się .Co to ma do tego o czym pisałam ?
Zło jest złem .

myślicielek nie rozumiem ciebie o co ci chodzi w tym co napisałeś... kaleson założył ten temat żebśmy mogli sobie pisać wiesz o tym??

bez urazy kolego jak kiedyś spotkasz się na czwartkowych spotkaniach to zrozumiesz o co chodzi i co jest grane

no wiec nie chce sie narzucac ale jak juz to ja poprosze kurczak w smietanie z kluseczkami,nei za duzo wymagam?

NINA88 robciu ma duże serduchooo on wszystkie nas kocha :)

dio saddama

ciagnij sie burku

7angelfree bohater internetu

Absolutnie nic do Ciebie nie mam. Lubię Ciebie, i to bardzo.
Wkurza mnie jedynie to że, jakieś Amerykańcechcą sądzić nas Polaków i nie tylko. Ogłaszać jakieś tam, wyniki badań, jako rewelację. Podczas gdy ich społeczeństwo jest okłamywane i robione w trąbę, wcale nie mniej niż nasze. Już obecnie, amerykańskie sądy wyrokują, co Polska ma zrobić.
Nie tak dawno, pewien pajac, chwalił się przez lata, jakiegoż to cudu dokonał, wyprowadzając obce wojska z Polski. Obecnie inny pajac chwali się tym , jak to wspaniale że, będziemy mieli obce wojska u nas.

Wstawcie te fotki, może szybciej się domki znajdzie szczeniaczkom.
Biedne maluchy, takie małe, a tyle już przeżyły. Co za kretyn dopuszcza do czegoś takiego?
Załamują mnie niektórzy łomżyńscy weterynarze, jak można propagować wiejski mit, że każda samica musi mieć przynajmniej raz młode, bo zachoruje lub nawet zdechnie?! Wy nabijacie sobie tym kieszenie, a zwierzęta przez to cierpią!

widze że podzieliły się grupki a ty robciu spiżdzaj z tąd

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Myślicielek
Na mnie się pogniewałeś ? e-maila Tobie napisałam ,odpisz jeśli chcesz oczywiście

rudy błazen z druhem

robciu
Wiem :)

olivka
Wszystko pod kontrolą kalisony również Ciebie zapraszają ;)

nina pokasz palcem kto i zaraz bendzie redukcja na forum.

rudy błazen z druhem

nina przestań i tyle... jak chcesz to pisz na mój temat co chcesz mi to wisi i tyle powiem wam wszystkim.....o

ot sobie umyślił szelma jeden

Się z forum wyprowadzał będzie bez zgody starszyzny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie ma mojej zgody na odejście z forum robcia

Kto popiera palce w góre !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maruda
Kalisonów i dziadunia nie było i się porobiło;(

Myślicielek
Masz bo napisałam do Ciebie ,czy ta poczta była fałszywa którą miałeś wcześniej widoczną ?

jasiu_śmietana
Rozumiem , jakoś się umówimy ,przyjdź któregoś dnia do pubu poproś ,żeby zadzwonili po dziadka_kalisony i ja przyjdę.Może tak być ?

ojojo gdzie starszyzna forum była i nie pilnowała co?ale kalisony juz są i zaraz sie uspokoi:)

7angelfree :)popieram

W Łomży naciągacze często stoją na ul. Długiej, obok Lidla, Biedronek, Stokrotki, Kauflandu, tam gdzie jest większy ruch.

Zaczepiają wszystkich, zwłaszcza ludzi przyjezdnych ze wsi, łatwowiernych, dla których przypięta kartka w foli, to już dokument uczciwości.

Działają na dwa sposoby.

- Pierwszy sposób.
Cwaniak zakłada fundację zbierającą np. na chore dzieci. Legalnie, mają REGON, wszystkie wymagane papiery. W kraju jest dużo osób ciężko chorych, których leczenie jest bardzo kosztowne. Oszust szuka w swojej okolicy informacji o takich dzieciach. Przychodzi do rodziny i prosi o pozwolenie kwestowanie na ich rzecz. Dla schorowanego dziecka, kiedy potrzebny jest każdy grosz ludzie oczywiście zgadzają się. Często dostają ulotkę ze zdjęciem dziecka. Znajduje kilku bezrobotnych, których będzie woził lub sami jeżdżą w różne miejsca w Polsce.

Tam stają z puszką i zalaminowanym kawałkiem papieru z pieczątkami i nazwą fundacji, co ma ich uwiarygadniać i zabezpieczać przed policją. Zaczepiają ludzi wykutymi na pamięć słowami: - Czy pomożesz Pan,Pani choremu dziecku..., zbieramy dla niej na leczenie. Za każdy datek serdecznie dziękują.

Po całym dniu i z zaklejoną puszką idą do szefa. Te zaklejenie jest po to, by mu nie podkradali pieniędzy. Szef bierze kasę i daje procent słupowi od tego co zebrał. Ruszają do kolejnego miasta. Oszust raz na miesiąc, wpłaca niewielką sumę na konto dziecka, dzięki czemu ma krycie przed kontrolami. Najczęściej to 1/10 tego co zebrali.

- Drugi sposób.
Oszuści, działający na własną rękę, mający wszystko podrobione, im wystarczy identyfikator, czyli zalaminowana kartka papieru, pieczątki, wydruki zrobione na komputerze i puszka na pieniądze.

Jedni zbierają na ulicach, inni lubią chodzić po mieszkaniach. Tam opowiadają, że kwestują, prosząc o datki w zamian za obrazki, gliniane lepianki, różne drobiazgi.

Jak nie dać się oszukać?

Wystarczy spojrzeć na plakietki skąd przyjechali. Gdy spoza Łomży, to możesz być pewna, że to naciągacze.

Chcesz pomagać chorym, to wspomagaj akcje nagłaśniane w Łomży, poszukaj chorych w miejscu gdzie mieszkasz i wpłacaj bezpośrednio na ich konto.

http://www.wprost.pl/ar/11003/Zlodzieje-dobrych-serc/

http://polskalokalna.pl/wiadomosci/podkarpackie/rzeszow/news/uwaga-tak-wyludzaja-twoje-pieniadze,1522790,3286

OSZUST

W necie jest dużo ludzi co oszukują innych a dzięki kalesonkom ludziska się połączyli w grupkę w realu i za ten pomysł 6:)

Omania nie krzycz tak, bo na Zawadach własnych myśli nie da się usłyszeć ;p

fresh1 nie sugeruj się nickiem proszę,bo nie dalem innego na to powodu :-) napisałaś to ,by obrazić ? nieważne . pozdrawia Myślicielek

kurde blaszka, dziadzio chyba na emeryturkę przejdzie żeby was dzień i noc pilnować :):):)

Treść jest ukryta

kim jest czesio?

to pedał z ogorkiem w d8pie

pawelznavary cpun alkoolik zlodziej pedofil oszust zbok

myślicielek :)
no i o to w zyciu chodzi :)

może za jakiś czas zmienię zdanie o tobie :)
więc pilnie będe obserwował twoje posty :)

no i jeszcze ten który ostatnio polubiłem :)

http://www.youtube.com/watch?v=1o9aICoLe6Q

robciu

nutke dla ciebie wrzuciłem w innym temacie

Odpuśc sobie bo to inna bajka :)

olivka?? i co przyjdziesz na spotkanie?? będzie nam milio jak powiększy sie nasze grono:)

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Dzięki za buziaki i pozdrawiam serdecznie;-)

a co slodze .....

myszko moja..... fresz

rudy błazen z druhem

hahahahahahahahah

to ja juz ide stąd :)

czlowiek powinien czuć się zawsze jak dziecko i tego się trzymam.Wasza ekipa zna się już dlugo,ja zawsze tylko czytalem(po lepkach),ale żeby coś powiedzieć to nie mialem odwagi.

rudy błazen z druhem

to czlowiek pracujący caly tydzień:odpoczywam.

a ja czekam......

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org