Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS i tak zwycieży!!!! |
no to spoko :] anna
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS i tak zwycieży!!!! |
Podobno jkas siec sklepow wicie cos wkiedy i gdzie bedzie??? rudy błazen z druhem
|
|
Mnie kiedyś jakieś małe dzieci prosiły o bułki i wodę. Dałam..potem leżało to u mnie na skrzynce na klatce..jakieś pieniądze od sąsiadów napewno wyłudziły..cholerne szczeniaki. Człowiek się potem zniechęci i nie da komuś, kto może tego naprawdę potrzebować.
|
|
Jak to nic się nie dzieje ? A to, że wczoraj przywieźli Toi-Toi na plac budowy to nic się nie dzieje ?:> To wspaniała oznaka ... :D Może w końcu coś ruszy :/
|
|
Niemoralnie Normalna a ktore to twoje okienko?bo ja tez ze swojego widze stokrotke :PPPPP P.S. wygladasz jak przez okno :))
|
|
Ja slyszalem :PPP z tego co wiem firma ta zamuje sie sprzedaza komputerów.dystrybucja zajmuje sie sklep FINA na ulicy mazowieckiej. www.sfk.pl <<< jesli ktos chce sie czegos wiecej dowiedziec.
|
|
toscana. najlepsza pizza w miescie. bez dwoch zdan savanna. siara. grube ciasto. najebane wszystkiego. zreszta.. jakos mi nie smakuje. d'angelo. od czasu do czasu jest dobra, ale dwoch pod rzad juz nie zjem, bo nie smakuja tak jak jedna ;p
|
|
Romi: szacunek dla Ciebie, za mądre słowa. najważniejszy jest higieniczny, bezalkoholowy tryb życia !!!
|
|
Polecam filmik "Mandaryna na festiwalu Sopot 2005": http://dl2.rapidshare.de/files/4689916/77699861/Mandaryna_-_Ev_ry_Night__Sopot_2005_.wmv. Rotfl. Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Chol... uwzieliście się na nio!Dajcie na luz jak widać w dzisiejszych czasach nie samo śpiewanie się liczy!Jak ktoś chce posłuchać ludzi umiejących śpiewać to idzie do opery, a nie na koncert!Niech sobie jeden z drugim wyobrazi muła, który dobrze śpiewa ale stoi w miejscu bez ruchu i tańca- taki napewno rozkręci publiczność!MYŚLCIA TROCHE!!! rudy błazen z druhem
|
|
pffff cos tu sie popsulo :| mialo byc tak: Na zadawane mandarynie pytanie: dlaczego nie spiewasz na zywo ? odpowiada krotko: bo tancze lol :P
|
|
MINIMALNE WYMOGI DLA SPRAWOWANIA WŁADZY |
I bede się cieszył jak niewygra a klej mocny spróbowałęm porwać frajera !! .
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |