Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poseł Pięta złożył wniosek do Sejmu o ustanowienie Jarosława Kaczyńskiego Królem Polski |
hmmmm..... tu się schowali??? czytałem czytałem wszystko wiem :) patrze że ktoś mi tu moje dziewczenta podrywa a zwłaszcza moją ukochaną , no nie ładnie tak he he witam wszystkich wielbicieli kalesonów:) jak tam dzionek??:) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poseł Pięta złożył wniosek do Sejmu o ustanowienie Jarosława Kaczyńskiego Królem Polski |
kobieta się zna na sprawie byle czego nie sprzedaje hmmm
|
|
Re: Poseł Pięta złożył wniosek do Sejmu o ustanowienie Jarosława Kaczyńskiego Królem Polski |
u mnie dzionek do tyłka :( sobota jest a ja w papierach z całego maja zagrzebany, jeszcze do domu prześle połowe :( Internet to piekna sprawa jednak :) nie muszę taszczyć tego do domu tylko e-majlem prześle :) Ehhhhhh sumienia nie maja za grosz:( Zeby tak starszego człowieka eksploatować :)
|
|
o matko robciu jak miło :)ja też całym serduchem przy tobie:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |