poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Helikopter w ogniu :D

W Ostrołęce nie trzeba czepka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Helikopter w ogniu :D

o enya witaj skarbie.:) hmmm wiesz pomógł bym ci z tym sprzątaniem wiesz no ale tego no wiem że ci ciężko ale ja nieumiem odkurzacza odpalać:( przykro mi.....

ja mam 7 :):):)

Tolerancja...

Moim zdaniem to magiczne słowo , ja rozumiem jego znaczenie w ten sposób ,że nie mam nic przeciwko : mniejszościom religijnym , osobom o innej orientacji seksualnych oraz odmiennych światopoglądzie . Oczywiście jak nie robią mi niczego złego , akceptuje ich .Każdy ma prawo żyć jak mu się podoba ,oby nie krzywdził innych . Każdy ma prawo mieć inne poglądy i przekonania ,ja to szanuje . Mogę rozmawiać z ludźmi mającymi odmienne zdanie niż ja ,ale którzy reprezentują jakiś poziom podobny do mojego ,nikogo nie obrażam i nie wyzywam ,nie daje się sprowokować i nie zniżam się do poziomu rozmówcy jak jego poziom jest niski.

Potrafię żartować i wygłupiać , potrafię też rozmawiać na każdy temat z ludźmi z którymi mam o czym rozmawiać , jestem miła dla miłych osób ,zdystansowana dla innych ,ignoruję tych z którymi rozmawiać normalnie się nie da. Mówię głośno jak coś mi się nie podoba bezpośrednio do niektórych osób ,do innych lepiej się nie odzywać .Jeśli jednak nie podoba mi się co się dzieje na forum łomżyńskim piszę w poście który założył "denver" pt. : "Do administratora"

Jestem surowa w ocenie dobra i zła .

Cleric
Nie podoba mi się Twoje określenie :"Nie przejmuję się zdaniem idiotów "
Ludzie są różni ,mają prawo mieć inne poglądy , i wierzyć ślepo w to co słyszą np. TV ......W przytoczonym prze zemnie wywiadzie ,nie było manipulacji ,to szło na żywo .Pan JKM wypowiadał własne zdanie i poglądy ,nie zgadzam się z nimi i ich nie rozumiem . Jedno mi się w nim podoba ,ze mówi otwarcie co myśli ,nie jest hipokrytą jak inni politycy . Mówią jedno ,a myślą co innego . Nie wierzę bezkrytycznie mediom , potrafię wyciągnąć własne wnioski. Nie jest dla nie ważne "kto ma władze ", ale to żeby żyło się nam Polakom lepiej w Polsce . "Obcy " jak ich określiłeś mają prawo znaleźć swój azyl , jeżeli są w stosunku do nas w porządku to ja nie mam nic przeciwko nim , uważam nawet ,że powinniśmy im pomóc w zaaklimatyzowaniu się ,ale to jest moje zdanie . Nie musisz się z nim zgadzać .

W całej europie jest rasizm , Polacy również są rasistami , nie mam nic przeciwko muzułmanom ,moja wiara jest inna ,oni nie maja przykazań np. "nie zabijaj ".........To ,że obawiamy się działań terrorystycznych radykalnych islamistów rozumiem , każdy chce żyć bezpiecznie ,nie bać się wsiąść do metra czy samolotu .Zabijają niewinnych ludzi i to jest ZŁE!

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

,,WIELBICIELI,,powiadasz.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org