środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wypowiedz posłanki LPR Haliny Szustak.

Skoro ostatni zobaczył przed sobą dwa białe kapelusze - nie był pewny czy ma na głowie biały czy czarny, środkowy widząc przed sobą biały kapelusz nie był pewny co ma na głowie i co ma na głowie ten który siedzi za nim Wyczuwając zawahanie swoich kolegów siędzących za nim ten pierwszy wiedział że ma na głowie BIAŁY kapelusz :D

Krzysztof

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wypowiedz posłanki LPR Haliny Szustak.

Witam.

Czytam forum juz od dawna, ale wypowiadam sie po raz pierwszy. Zastanawia mnie pewna sprawa. Dlaczego ronda i mosty w Lomzy nie sa nazwane tak jak ma to miejsce w innych miastach? Troche zagmatwane jest stwierdzenie "na rondzie przy skrzyzowaniu ulic Pilsudskiego i Zawadzkiej" albo "rondo przy Szosie Zambrowskiej i Sikorskiego"

Inny problem: Teraz uzywamy pojec "stary most" i "nowy most". A jak bedziemy mowic, kiedy pojawi sie trzeci most na Narwi (obwodnica?)

Czy nie mozna tym obiektom nadac jakichs nazw?
Co Wy na to?
Moze jakies propozycje?

Pozdrawiam

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Przed chwilą dał mi znać kolega że dziś 2003.08.05 jest w skrzynce naprzeciwko Szeptela. Nie wiem czy tylko tam, ale jak powidział jego antyradar, tam napewno jest. Pozdrawiam

Jak gosc ze swiata to gosc ze swiata a nie jakis tam leper prowincjusz , ja bym prosil o Arnolda szwajcenegera , pogadamy o terminatorze i dlaczego mlody oconor zginie w 4 czesci

Uriczystosc piekna.... szkoda tylko ze zolnierze mieli po prawicy piwo , juz na taki dzien i uroczystosc powinni wladze miasta zamknac te ogrodki piwne , jak by to wygladalo gdyby 20 metrow od grobu nieznanego zolnierza piwo ludzie pili podczas swieta wojska .....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org