czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Baby boom zaczyna być faktem :)

a moze on miał islamską pannnę i rodzina go nie zaakceptowała???

Nie ma co się dziwić jak czyta sie idiotyczne wywody LKM :):)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Baby boom zaczyna być faktem :)

dzień dobry:)

ramion brak

:d

papa dziadka_kalesony ,dał bym buziaka w rączkę ,ale nie wiem ,czy pasuje :-)pewnie odpiszesz - "mężczyzna nie powinien się o to pytać kobiety ,ale całować !!! " a ja odpowiem ,ze takie to nadeszly czasy ,ze nie wiadomo ,czy nie dostał by w głowę ! hehe pozdrawia Myślicielek

4feeter ... :D
,,no bierz ta ku..a kure,, :D:D:D:D:D

No ty byłaś zainteresowana. Z tego co tu piszesz tak wynika;) Poczytaj swoje posty. Skoro się zainteresowałaś i nadajesz na kogoś teraz to co? Wniosek prosty. Olał cię;)

Tolerancja...
To magiczne pojęcie, dzięki któremu zmusza się społeczeństwo do akceptowania dewiacji najróżniejszego typu. W rękach ludzi, którzy manipulują tłumem, bardzo niebezpieczna broń, bo ciemnej masie łatwo wcisnąć swoje często "tolerancyjne" poglądy. Bardzo łatwo narzucić komuś nietolerancję.
Jeżeli osobiście wymagam, aby OBCY na naszej ziemi przystosowali się do nas a nie na odwrót...i jeśli jakiś głupiec nazwie mnie rasistą bądź osobą nietolerancyjną to w porządku. Mogę być rasistą i osobą nietolerancyjną. Nie przejmuję się zdaniem idiotów.

dziadka_kalesony
Może i JKM jest szowinistą. Jednak mimo tego, jest jedynym politykiem wg mnie, który mówi z sensem. Nie mydli oczu operacjami typu nagonka na dopalacze, czy tragedia pod Smoleńskiem a w cieniu całej wrzawy wprowadza po cichu podwyżkę podatków chociażby. Media zrobiły z niego debila, jakie w Polsce mamy media wszyscy wiemy. Bardzo daleko im od niezależności i rzetelności. Najlepszym dowodem tego były ostatnie protesty w Hiszpanii, o których w naszych mediach było dziwnie cichutko. Młodzi ludzie wyszli walczyć o swoje prawa i godne życie...czyżby bali się, że Polacy wezmą z nich przykład?

Na koniec dwa słowa. Nie wierzcie bezkrytycznie mediom. Ruszcie sami głową, użyjcie czasem tego instrumentu, który nierzadko nosicie bezużytecznie na szyi.
Oni nie chcą, żebyśmy myśleli samodzielnie, zróbcie im na złość. Wiem, że Polacy są w tym najlepsi.

rudy błazen z druhem

juz gotowe plytki

opalku

Siemanko...wyglada na to, że dzisiaj mamy rozdwojenie jaźni i skaczemy sobie z tematu na temat :)

Ja Ci odpalę...wystarczy jak póxniej na nim usiądziesz ze szczotką w ręce i przewieziesz się po wszelkich powierzchniach plaskich w moim domu :))

Wystawie w nagrode certyfikat "Konserwatora Powierzchni Płaskich" :-))

maruda nie przejmuj się...ja też po wielkich porządkach i zakupach na jutro siadam znów do tabelek i cyferek :( łączę sie w bólu

< wieczne im odpoczywanie >

enya
Dziękuje ci za pocieszenie :)
Myślałem że już gorzej odemnie to nie ma nikt :):)

Jak nie cierpie tego robić to tylko ja jeden wiem :(

enya ale ja się boje tego coś z rurką , wyje , stęka brrrrrrrrrrr

Myślicielku hm....zbyt piekne zeby bylo prawdziwe ale moze.....kiedyś nastapi ten dzień ze Wszyscy lub chociaz wiekszosc z Nas bedzie dla siebie bardziej mila.A ja narazie to nie pozostaje Nam nic innego jak tylko cierpliwie czekac na te piekna chwilke i rozkoszowac sie rozmowa z Tą juz MIŁĄ i SYMPATYCZNĄ gromadka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org