Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co KK zrobił dla ludzkości ? |
Kalisony też mają dużo roboty ,ale zaglądają co jakiś czas ;) Dobryj den:) http://www.youtube.com/watch?v=XJYCSJLlWl0
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co KK zrobił dla ludzkości ? |
|
fresz1 Dobry ,dobry :) Wyspana ?
|
|
widac na zdjeciu po dlugosci rak jaka niska :d slepy tego nie zauwazy
|
|
dzień dobry Wszystkim :-) a ja myślałem ,ze nic nowego w poranek sobotni tu nie przeczytam,ale widać mam jeszcze niewłaściwe mniemanie hehe . pozdrawia Myślicielek
|
|
fresz1 To 3 godzinki tylko spałaś ;) Myślicielek Witam :) kalisony mi zginęły i szukam od rana ;( dziadka _kalesony nie mogą powiedzieć imienia na forum ;) jak kiedyś zawitasz na nasze spotkanie to się przedstawię ;)
|
|
Akurat odnośnie JKM mam odmienne zdanie. Jest to oryginalny człowiek, filantrop, nie da się tego nie zauważyć, ale jeżeli zagłębi się w jego postulaty to naprawdę mądre rzeczy można wyczytać. A przy okazji można się też pośmiać:) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
chcialabym poznac opinie jak jest w poszczegolnych szkolach na tym kierunku.
|
|
do brzeczyszkiewicz hehehehehheh zazdrosna? o co? ///////////////////////////////////// nie widziales mnie jaka jestem extra
|
|
Nie zapominajmy, że w Łomży mamy DWA baseny. I rozłożyć trzeba korzystających na dwa. Nigdy nie uzbierają tylu wejść jednego dnia.
|
|
30,5 rudy błazen z druhem
|
|
do brzeszczykiewicz okradl nie olał mylisz pojecia
|