niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nadchodzi kryska na TVN-Matyska .

Najnowsze badania socjologów z USA zaskakują. Wynika z nich, że 36 procent Polaków nie lubi Żydów i aż 46 procent deklaruje niechęć do muzułmanów.

Na pewno niechęć do muzułmanów wynika z działań terrorystycznych radykalnych islamistów .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nadchodzi kryska na TVN-Matyska .

Jakiś muzułmanin przeleciał laskę Protagorasa i teraz biedaczyna ma zaburzenia na tym tle. Protku nie bój się, wyjdź do ludzi, poznasz nową dziewczynę i o tamtej zapomnisz.

fresz1

Mówisz fresz ,że kalesony przejdą do legendy 4lomza:) .....fajnie , ja się bardzo ciesze ,ze zaczęłam pisać ,poznałam fajnych ludzi , jest miło i wesoło :):):)
I mam nadzieję ,ze to forum 4lomza ,za sprawą dziadkowych_kalesonów zmieni się na lepsze ;)

_maly_
A znasz ?

*
i niechaj narodowie wżdy postronni znają,
iż polaki nie jedzą, ino zakąszają...!

jak ktoś chce to niech pisze do mnie ,pisz śmiało i Ty dziadka_kalesoniku :-) pozdrawia Myślicielek

To jest blok ŁSM z 1990 roku. W tamtych czasach nie było nawet czajników elektrycznych, nie mówiąc o zmywarkach czy mikrofalówkach, więc 10 A pewnie było standardem.
Bardzo dziękuję za pomoc. Już wkręciłem 16A i jestem pewien, że teraz będzie dobrze. Wreszcie mogę włączyć jednocześnie czajnik z mikrofalą :D

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

W ogłoszeniach masz golfa IV z 2000r za 13800:)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

W nocy to nikt nie pisze OOO a teraz się rozgadaliści:(

7angelfree
I tak trzymaj :)

Marudo,gdzie się podziewasz???Powiedz coś dla robcia;-)Niech się nie wygłupia i nie zostawia nas;-(

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org