Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nadchodzi kryska na TVN-Matyska . |
Najnowsze badania socjologów z USA zaskakują. Wynika z nich, że 36 procent Polaków nie lubi Żydów i aż 46 procent deklaruje niechęć do muzułmanów. Na pewno niechęć do muzułmanów wynika z działań terrorystycznych radykalnych islamistów .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nadchodzi kryska na TVN-Matyska . |
Jakiś muzułmanin przeleciał laskę Protagorasa i teraz biedaczyna ma zaburzenia na tym tle. Protku nie bój się, wyjdź do ludzi, poznasz nową dziewczynę i o tamtej zapomnisz.
|
|
fresz1 Mówisz fresz ,że kalesony przejdą do legendy 4lomza:) .....fajnie , ja się bardzo ciesze ,ze zaczęłam pisać ,poznałam fajnych ludzi , jest miło i wesoło :):):) I mam nadzieję ,ze to forum 4lomza ,za sprawą dziadkowych_kalesonów zmieni się na lepsze ;)
|
|
_maly_ A znasz ? * i niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż polaki nie jedzą, ino zakąszają...!
|
|
jak ktoś chce to niech pisze do mnie ,pisz śmiało i Ty dziadka_kalesoniku :-) pozdrawia Myślicielek
|
|
To jest blok ŁSM z 1990 roku. W tamtych czasach nie było nawet czajników elektrycznych, nie mówiąc o zmywarkach czy mikrofalówkach, więc 10 A pewnie było standardem. Bardzo dziękuję za pomoc. Już wkręciłem 16A i jestem pewien, że teraz będzie dobrze. Wreszcie mogę włączyć jednocześnie czajnik z mikrofalą :D nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
W ogłoszeniach masz golfa IV z 2000r za 13800:) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
W nocy to nikt nie pisze OOO a teraz się rozgadaliści:(
|
|
7angelfree I tak trzymaj :)
|
|
Marudo,gdzie się podziewasz???Powiedz coś dla robcia;-)Niech się nie wygłupia i nie zostawia nas;-(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |