Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Historia jest siłą |
w polowie lat 90 spotykalo sie w Lomzy (okolice Dlugiej i Krotkiej) malolatow proszacych o 1 zl. Jak nie dales po dobroci, zza rogu wychodzili kolesie z ciezszymi argumentami ;)) Moj kolega kilka razy salwowal sie ucieczka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Historia to g... ! Liczy się przyszłość, wolność, życie !!!!!!! |
i w czym problem?? ja nie rozumiem! Bo ktos sobie jakies tablice zalatwil? A ja mam to w d.... i dzieki temu jestem zdrowszy.
|
|
Re: Historia jest siłą |
Jak każdy pomyśli o sobie, to wówczas o wszystkich będzie pomyślane...
|
|
dziś wspomniana maszyna znowu "szalała" po mieście w środku nocy
|
|
Dziś padł nowy rekord. Od ulicy Wojska Polskiego w górę Polowej jechało pod rząd 5 L-ek Nieźle jak na południowe godziny.
|
|
Kolank0 ma to w d..... Niezły numer! Rejestracyjny! O zdrowie dbać trzeba, więc... idę w ślady Kolank0...:))) .
|
|
a no stojo pod MC takie
|
|
Gdzie miałem :P
|
|
Pozatym co jej bronić chce sie dziewczyna wybić to niech "Śpiewa" jak widać znajdują sie tacy co jej słuchają, zreszto ona nie spiewa dla ludzi tylko dla kasy!!! .
|
|
Pan Jury założył własną pizzerię, wcześniej pracował w Diavolo. Wg mnie robi teraz najlepsze pizze w mieście. Na dodatek nie drogo i można się najeść też dobrze. Polecam z czystym sumieniem :) rudy błazen z druhem
|
|
A dla kogo to wszystko sie zmodernizuje?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |