Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS |
przy okazji małą przestroga. jest teraz wiele sprowadzonych aut z niemiec przestrzegam przed kupowaniem tych które mają blachy z żółtym paskiem z prawej strony, nie życzę nikomu kolizji z takim autem ponieważ wg prawa jest on niedopuszczony do ruchu i zazwyczaj nie posiada ważnego ubezpieczenia niektóre cwaniaczki poszły po rozum do głowy i przemalowują te paski na kolor czerwony lub w ogóle obcinają prawy brzeg tablicy ale nawet po przelowaniu łatwo poznać taką tablice bo ma ona układ: ABC-04*** gdzie ABC to wyróżnik okręgu w niemczech 04 to wyróżnik tablicy tymczasowej ważnej tylko do daty podanej na prawym brzegu tablicy *** to od jeden do trzech cyfr prawdziwa blacha wywozowa z Niemiec zawsze na końcu powinna mieć literkę np: DEL 123 K i to świadczy o tym, że auto przed sprowadzeniem było dopuszczone do ruchu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Delegalizacja PiS to kwestia kilku miesięcy ! ++++++++++++++++++++++++++++++++++ |
a ja widze że na tym forum to ludzie strasznie zazdrośni i zawistni są!!! .
|
|
Re: PiS |
porada z godnie z tytułem tematu - na dobry i spokojny sen. Prysznic na dzień dobry i dobranoc Prysznic stawia na nogi. Nie masz czasu na długie moczenie się w wodzie z pianą i aromatycznymi olejkami. Zamiast kąpieli wybierasz więc szybki prysznic. Ten błyskawicznie stawia cię na nogi. Poranny prysznic - najpierw ciepłą a potem letnią wodą - pozwoli ci się całkiem obudzić, wieczorny - usunie znużenie po całym dniu. Dzięki zimnemu natryskowi, do którego lepiej przyzwyczajać się stopniowo, zahartujesz organizm i pobudzisz ukrwienie skóry. Cieplejszy natrysk wskazany jest po wysiłku fizycznym - joggingu albo gimnastyce. Rozgrzeje on zmęczone ciało i przyniesie ulgę. Prysznic jest też doskonałą okazją do wykonania masażu. Ten naprzemienny - raz ciepłą, raz zimną wodą - ujędrni naskórek i pomoże zwalczyć cellulit. Prysznic połączony z masażem napiętych mięśni, za pomocą okrężnych ruchów, zapobiegnie zakwasom po ćwiczeniach fizycznych. Więcej na temat kąpieli pod prysznicem i kosmetyków do tego używanych link poniżej: http://kobieta.interia.pl/news?inf=659288 Dobrej nocy wszystkim.
|
|
W sprzedaży są zasłony prysznicowe z folii pasujące do każdej wanny niezależnie od jej długości. Będziesz miała i wannę i prysznic. Musisz przekonać się do takich kąpieli, a zobaczysz jak to jest zbawienne na sen i na orzeźwienie z porannego snu. A jaka oszczędność wody. Pozdrowienia. .
|
|
Słuszne spostrzeżenie! :DDD
|
|
prawdopodobnie gość całe życie utwierdzał się w tym, że jest numerem jeden w okolicy :)... i tak mu zostało :(
|
|
Jak rejestrowałem swój samochód na wierzchu leżały BL 10444, grzecznie o nie poprosiłem - nie dali. Dali jakieś tam inne. Mi, zwykłemu obywatelowi.
|
|
Dwa budowane ronda kompaktowe powinny otrzymać imiona: - pierwsze św. Brunona - drugie św. Marcina
|
|
Ja bym chciał jeszcze, żeby tam był wodospad. Mógłby się nazywać Wodospad Romiego. I żeby ta woda na....lała z samego dachu aż na glebę.
|
|
Chodzilo mi o zasade, ze nie trzba byc prezydentem zeby dostac okragly numer. Tablice mam powiatowe, a nie miejskie. Tam jest troche mniej cyferek kosztem liter
|
|
klawikord daj na luz. Ja też poruszałem ten temat jakiś czas temu. Pisałem też o nieoświetlonych rowerach, o ścieżkach rowerowych. Psu na budę to wszystko. To dziwne miasto. Każdy jest najmądrzejszy i tylko umie krytykować. Jak masz inne zdanie, to jesteś BE.
|
|
Jakiś czas temu poproszony o pieniądze przez w/w 2 chłopców, pojechałem do sklepu, kupiłem 4 bułki, 2 jogurty i po lizaku (mój synek mi doradził co kupić). W życiu nie widziałem tak zachłannie jedzących. Oni naprawdę potrzebowali pomocy. Życie to nie jest bajka.
|
|
wspomniany gość ze składaczkiem ostatnimi czasy zniknął sprzed sklepu "gośka"
|
|
oczywiście problem jest jaj najbardziej błachy, tylko jak zauważył autor tego tematu zastępca prezydenta lubi się pokazać na wszelkie sposoby . tyle i kropka
|
|
Jeden z tych gówniaży naciąga każdego na tzw.bułkę .Nieznosze jak sie mizdrzy porsząc o kasę, a jak sie go spotka gdzieś z kumplami to żuca głupie teksty.Ani grosza takiemu!jak dla mnie niech zgryza bodaj beton z ulicy:P .
|
|
do Reaper.Spróbuj jechać powyżej 40km/h instruktor odrazu depcze po hamulcach i zwalnia!
|
|
A mnie cos o lecir "żegnaj lato na rik" łeeeeeeeeeeeeeeee .
|
|
a to sledzie glupie!! do narwi z nimi!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |