Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
honorowy jak pisowiec |
a może chcę się podroczyć;-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: honorowy jak pisowiec |
Anusiak są granice znajomości i przyzwoitości których się nie przekracza!!:)
|
|
Omania i tak się nie odezwie bo nigdy nikt się tutaj nie odzywa . tak tylko sobie napisałem i temat kończę :) 7angelfree chciałem tylko poznać jej imie , bo taka ładna dziewczyna musi miec ładne imie nic więcej nie chciałem od niej . A ciebie o nic nie pytałem więc nie rozumiem dlaczego sie angażujesz skoro ciebie temat nie dotyczy. Strasznie przemądrzały jestes na tym forum wszędzie i we wszystko sie wpierniczasz . zegnam i ciebie też ozięble do widzenia wszystkim :(
|
|
Zbychu zmieszczasz link do wiadomości w których nie ma nic na powyższy temat...lipa nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
To ich wolny wybór gdzie chcą pływać. Wydaje mi się, że większość ludzi nie rozumie, że te 1 500 000 zł to są ich pieniądze. Miasto nie dostało ich z nieba tylko z kieszeni Łomżyniaków.
|
|
w tej chwili u mnie FARBA :Chcę tu zostać...
|
|
Anusiak Podaj swój e-mail to ona napisze do Ciebie ,nikt na forum nie chce się do końca ujawniać ;) Omania pogra w CS i wróci ;)
|
|
Zbychu ja wiem kto ma te autko co wkleiłes fote-jest nadal w tracie "robót" ;] a ostatni filmik łoo kozak :D mar
|
|
Omania Jak by wiedział jak poprawić Twój humorek to bym to zrobił jak jest taka możliwość poprawienia humorku Tobie przez internet?
|
|
Chyba że masz na myśli tam jakichś Bogów...faraonów itd
|
|
DO DELL CO TY MOZESZ WIEDZIEC NIC NIE WIESZ
|
|
Jadł może ktoś w tym kebabie na przeciwko statoila co jest czyny 24 h i czy to jest ten sam kebab o byl na gorze.
|
|
*kwestarzy - sorki za literówkę
|
|
Omania trzymam Cię za słowo ;) a teraz lece za obiad się brac miłego dnia kobietki ;)) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |