Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
46 łusek znalezionych w Jedwabnem ... |
Podobała mi się . jest bardzo ładna . Chciałbym ją poznać :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 46 łusek znalezionych w Jedwabnem ... |
bo szedłem blisko za nimi długą . Gdyby była sama to bym zagadnął . rudy błazen z druhem
|
|
Anusiak Reszta bandy kalisonów dziadkowych to prawie sami palacze ;) A na starym Rynku na spektaklu byłeś w środę ?
|
|
Bo tak jest najłatwiej , tylko narzekać i krytykować potrafią . Całymi dniami i nocami siedzą przed kompem , wystukując pazurem w klawiaturę , obwieszczają światu jacy to oni pokrzywdzeni przez los . Ludzie zgnuśnieli !!! Tyłka z domu to jeden z drugim nie wychyli , nie zrobi nic w kierunku poprawienia sytuacji . Wirtualne życie ! W sobotę 11.06 2011 , akcja " I LOVE NAREW - Razem zrobimy więcej " , sprzątanie Narwi i okolic . Zobaczymy jaki będzie odzew . A jak żyć ??? Można się przecież modlić , kościołów to my mamy pod dostatkiem , a jak nie , to jest jeszcze trochę w Łomży wolnego terenu - dobudujemy !
|
|
Dziewczyny nawet Anusiak zaszedł nas zobaczyć :):):) Anusiak Rozmawialiśmy o Tobie na spotkaniu ;)
|
|
enya To już wiemy co to za weselna muzyka była w czwartek wieczorem hehehe
|
|
Ominęło nas :( Na drugi raz trzeba ruszyć dupę i obadać temat :)
|
|
Anusiak kiedyś też ktoś Ci powie że jesteś czopkiem chyba że to jego określasz z zazdrości że przy nich siedział:)
|
|
enya Właśnie ,a stamtąd nie było nic widać tylko słychać ;) Coś miało być ,ale myślałam ,że na środku Starego Rynku ...szkoda Dzisiaj jeszcze ma być : 14:00 „Historia Amar Singh Rathore”, reżyseria Jagdish Bhatt – New Delhi /Indie/ – Stary Rynek mar
|
|
a z jego matka porozmawiam osobiscie i wszyscy na ulicy ktorej mieszkaja dowiedza sie co robi pawelekznawary ze zdjeciami jego pieknej twarzy
|
|
a zdjecia jego samochodu beda we wszystkich skrzynkach w lomzy-uwaga gwalciciel i zlodziej
|
|
Witam jestem zainteresowana zakupem prosze o meila
|
|
no bo fajnie się czyta te wasze gadki , nie wyzywacie się , nie kłócicie . chyba się lubicie
|
|
Thomas tu nie chodzi o mnie :) A ja mam ponad 30 a co :-)
|
|
Thomas A czemu mamy się wstydzić swojego wieku ? Ja nie mam z tym problemu ,mam 37 lat ,fakt ,że nie wyglądam na tyle i się z tego ciesze ;) Chciałabym mieć troszkę latek mniej ,ale i to doświadczenie życiowe co teraz ;) Teraz wiem już co w życiu ważne :)
|
|
Thomas A czego tu się wstydzić? :) I tak przewaznie mi nie wierzą jak rzucam liczbę swoich lat :) Hehe... Pomijając fakt, że jeszcze 3 lata temu mi bramkarze dowód przed knajpami sprawdzali ;-)) Kalisonki...przykre ale coś w tym jest niestety. Dlatego fajnie, że TU jest tak fajnie :-)
|
|
Nie no bardzo dobrze ,że się nie wstydzicie.I tak trzymać. Ja mam troche mniej co nie zmienia faktu ,że mam koleżanki w waszym wieku.
|
|
alibaba Zapraszam do sympatycznych ludzi ,bo widzę ,że jesteś zaskoczona ,że łomżyniacy się tak kąsają Przyłącz się do nas ,jest miło i fajnie sobie rozmawiamy bez obrażania i epitetów ;) post pt. CZWARTKOWA SPOTKANIA 2
|
|
Anusiak poczuł się urażony ;)
|
|
;-(
|
|
|
na krotko ostrzyzony swiezo po scieciu z tylu na glowie pojawiaja mu sie krosty
|
|
Sun, no nie wszyscy, nie udzielałam sie w temacie, wiedząc że nie dotrę, ale może uda sie ktoregoś dnia :) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
ADMINIE !!! Źle się dzieje na łomżyńskim forum !!!! Przykro czasem czytać na forum co niektórzy piszą :( Przyjechała osoba z Warszawy ,czyta co łomżyniacy piszą .Sobie dziewczyna pomyślała o łomżyniakach , powinni się wstydzić co poniektórzy pisać takie wulgaryzmy ,a i admin w tym kierunku powinien coś zadziałać .Jesteśmy ludźmi więc zachowujmy się jak ludzie ,a nie jak bydło . denver ma racje usuwacie niewygodne posty ,a pozwalacie na obrażanie i wulgaryzmy Czy administratorowi jest to na rękę , że tak jest na forum 4lomza ???
|
|
gwalciciel
|
|
Daj jakiś namiar num tel czy stronkę www
|