Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
No to pisowcy mają teraz zgryz |
algeroth Może tak się okazać hehehe To poznasz :) Niech moc będzie z Wami
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: No to pisowcy mają teraz zgryz |
nie słucham Zbychu po porstu nie ma innej oddajacej nature tej czarnej kur..wy
|
|
no cóż, to małe miasto :P
|
|
właśnie L4 sobie załatwiam mam nadzieje że pani D. będzie przesłuchiwać:) Za chwile się dowiem pod jaki paragrafem mnie tu straszysz:)
|
|
ajajajjaja a ja sie zastanawiam niestety czy przyjść bo cholerka się przeziębiłam i nie chce mieć was na sumieniu więc może sobie daruję:(jak pech to pech myślałam ze przejdzie ale cuż dalej trzyma .
|
|
A czego ta nowa UCZELANIA będzie uczelaniła? A już studia medyczne w Łomży to prawdziwy hit, PWSIiP i Agrobiznes pewnie podzielą się studentami z nową uczelanią.
|
|
pewnie do rana tylko my nie poszlismy.. anka
|
|
NINA88 a dziecko z kim zostawisz ??? czarnasukaczarna poważnie ??? "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
wez kilka jajek i wal do mnie zrobię ci za free anka
|
|
Tak podobnoz Pani kasia robila kiedys szkolenia ale uczyc kogos a jeśli ktos potem jeszcze sie doksztalca a "mistrz"spoczywa na laurach to w koncu uczeń jest lepszy od mistrza!Polecam kolo CTO przy blaszaku rewelacja Ja u P.Kasi bylam zadowolona z zabiegow ktorych niestety juz nie robią a robi jakaś pani do ktorej nie palam zaufaniem a wczesniej Pani Ewelinka super byla
|
|
Dziadulek jest pod wrażeniem :) Niech załuje ten kto nie był :)):)
|
|
fresz1 na następne się juz też zapisuje ???
|
|
tak fresz ale jutro.... byłaś zaje-fajna "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
No, w końcu doczłapałem na zadupie ;]
|
|
wszyscy byli spoko,,,,]]] tylko ja byłem nie tak:((
|
|
ojojojoj to poważna sprawa ale cuda naprawde istnieją :)buziaki chłopaki spijcie dobrze maruda nie zapomnij przetrzeć oczka :)kalesoniki sie chyba pospały :)
|
|
dzień dobry jak się spało? "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
krótko i treściwie :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |