Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podwyzka cieplej wody Spoldzielnie Lomza |
za to ciebie adoptowali bo stara jak zobaczyła mutanata ciebie to od razu do adobcji oddala
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podwyzka cieplej wody Spoldzielnie Lomza |
ty dupy nigdy nie myłas majtki masz to fakt ....z przodu żółte a z tyłu brązowe , od ćpania heroiny ci się juz w mózgu nurony popier...ły i
|
|
Gdzie w Łomży jest bezpłatne Liceum dla dorosłych po szkole zawodowej? Ile trwa nauka i w jakie dni?
|
|
Jeśli ktoś nie wie jak kończą w wiekszości szczenięta, to mogę dać przykład który cały czas stoi mi w oczach. Na ul. Al. Legionów nie wiem jaki to numer ostatnia posesja przy tyłach firmy Miliszkiewiczów znajduje sie gołębnik (tylko), którego pilnuje szczeniak. Zamkniety w małej klatce pod gołębnikiem. Nie ma kontaktu z ludźmi i jest osłoniety od otocznia. Kiedy pierwszy raz go widziałam były wtedy mroźne noce, a on taki malutki w budzie bez przedniej ściany i podściółki. Tak bardzo piszczał. Później go widziałam w upalny dzień troche większy i już z samotności zdziczały. Kiedy ostatnio go widziałam był upał i ani kropli wody, tylko jakaś braja w garnczku. Człowieka widział raz dziennie kiedy jego właściciel karmił swoje gołąbki
|
|
tak pamiętam jak dziś jak latał z kamerą po sali rudy błazen z druhem
|
|
reggae'owe klimaty zadowoliłyby mnie najbardziej :)
|
|
Szczenieta jak się domyślam, nie mają tygodnia, nie są ślepe i weterynarz, porządny ich nie uśpi. Jak ktoś napisał wyżej, skoro się bawią, mają już przynajmniej miesiąc. Poza tym tygodniowe szczenię bez matki i specjalnego mleka, którego Lori raczej nie dostarcza nie przeżyje nawet dwóch dni!
|
|
7angelfree Dzięki mój aniele ;) rayben Poznasz ;) dwa stoliki złączone ;)
|
|
wiem, że jest kameralny, ostatniego sylwestra tam spędzałem :)
|
|
DO PAVLAZNAVARY SZUKAJ //////////////////////////////////////// NIE MUSZE CI SIE PODBAC NARKOMANIE NA FAZIE /////////////////////////////////////////////////////////////////////// SZUKAJ CORECZKI TATUSIA
|
|
DO PAWLAZNAVARY JEGO ULUBIONE ZAJECIE TOSSANIE KU.TASA JAK SIE NACPA ZJADANIE SPERMY KOLEGOW SMAROWANIE SOBIE JAJ DENATURATEM PAWELZNAVARY CPUNISKO Z FLAKIEM ////////////////////////////////////////////////////////////// PAWLE Z NAVARY TWOJ PENIS JEST SMIESZNY WOGOLE CI NIE STAJE PO TYM TWOIM BIALYM G9WNIE
|
|
DO DENVER PAWELZNAVARY MA 3 LATA JA MAM 5 LAT
|
|
Wiem wiem, się bywało ;)
|
|
http://www.zckpiu.pl/ Polecam.Jest ok.
|
|
matka czarnesukiczarnej też ciągnie druty i bierze w kakao czarna miała u niej praktyki
|
|
to narkomanka i złodziejka
|
|
I zaraz się okaże, że każdy każdego zna, tylko ja nikogo :p
|
|
|
ferrari to stoi w garażu wystawiam w słoneczny dzień żeby przwwietrzyć... a smigam skodą... a co?? a ty jakim??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |