Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
donald i Amberd Gold |
no chociaż wesoło
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: donald i Amberd Gold |
poszukaj w necie ja bym poszukał ale to przecież Twój problem. Jutro bede po kase już napisałem sms do komisu że biorę jutro fure. Ninka teraz już nie możesz się wycofać już zamówiłem samochód a jak dasz rade to weż więcej kasy na radio i pokrowce. Jesteś wielka dasz rade. To gdzie mam przyjść po kasę ??? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
wejdz spowrotem na gg i przeczytaj ninka
|
|
a co napisales? "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
JESTEM KROLEM TO FAKT ... dla mnie tez bez znadczenia ale jak sie chce kogos osobiscoie poznac to nie woln zaczynac znajomosci od niejasnosci i krecenia marudo .... rudy błazen z druhem
|
|
Ty Królem a ja Królową ;-)
|
|
do zbycha tepe to sa pawlaznavary du,py bierze tepe cpa z nimi i do pysko leje PAWELZNAVARY ROBI PODZIAL SPERMY
|
|
hmmm to nie przyjde....:((
|
|
A w zamian ja płacę za taxi???hmmm chyba nie opłaca mi się;-) Chcesz mnie wykorzystać!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |