Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSdzie panstwo |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSdzie panstwo |
pawelznavary jezdzi do ełku bo jego wsciekla stara z nerwica tam sie wyprowadza buduja bude dla suki starej pawelka łańcuch kupili teraz matke pawła przyczepia do budy i będzie jazda
|
|
ja polecam wszystkim wypoczynek w Jastarni cudownie jest
|
|
znasz. tylko nie wiem czemu kłamiesz tu na forum -_- Niech moc będzie z Wami
|
|
"Autor: lomzerman (---.adsl.inetia.pl) Data: 09-06-11 08:57 Kilka pytań w sprawie stadionu miejskiego - Ciekaw jestem kiedy te fuszerki na stadionie, sztucznym górnym i na kortach zostaną wyeliminowane. - Kiedy pracownicy Mosir zaczną w końcu dbać czy chociaż podlewać oba boiska trawiaste sic!. Na boisku bocznym i główne liczne są obszary wypalonej trawy przez słońce lub nieumiejętne zastosowanie nawozów. - Bije licznik miesięcy nieużytkowania górnego boiska sztucznego- właściwie to wizytówka łomżyńskiego Mosir- co to ich obchodzi ( przecież to nie oni będą z tego korzystać) to jest jakaś PARANOJA. - Kiedy wreszcie Prezydent wyeliminuje tę patologię?" Te wszystkie pytania do Twojego "P"rezydenta , mosir zarządza , nie buduje/odbiera , dopiero jak "P"rezydent przekaże oni zaczynają odpowiadać za stan. Wracając do "P" to jego goń do roboty w końcu to miasto to jego folwark, albo umie wszystkiego dopilnować ( ma zastępców i pomocników i całe wydziały replikujące zadania jednostek ) albo go to przerosło. Ot i tyle w tym temacie. urbi et orbi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |