Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Altiero Spinelli: nieznany patron UE - Krzysztof Karoń |
mam rozowe tipsy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Altiero Spinelli: nieznany patron UE - Krzysztof Karoń |
Lato za pasem. Chcę kupić zimne piwo które zaraz wypiję w domu lub na powietrzu i co? Sklepy oszczędzają prąd! Nie włączają lodówek i jeszcze dziwią się, że w oczy im mówię ciepłego piwa nie piję złotówo! Śmieszne i żałosne jest, że łomżyńscy pseudo biznesmeni oszczędzają grosze na towarze, który przynosi im NAJWIĘKSZY ZYSK! Bo nie wiem czy wiecie ale piwo właśnie jest obarczone największą marża wśród towarów na półkach sklepowych - sięga od 20% do 40%. Jeszcze śmią narzekać, że wypierają ich duże sklepy - i bardzo dobrze! Wypisujcie sklepy gdzie spotkało was podobne oburzenie - może komuś zrobi się wstyd?!
|
|
ja sie zglaszam. jesli chcesz jakiekolwiek informacje na moj temet to odpisze na maila diana19887@wp.pl zajmowalam sie 2,5 letnia dziewczynka
|
|
Ja byłam w tamtym roku na weselu w Pasjonacie w Nowogrodzie gdzie grał zespół VA Bank. Bardzo nam się z mężem podobało, wszechstronna muzyka od disco polo poprzez współczesne kawałki nawet rockowe, świetnie koleś prowadził imprezę-zabawnie, dla każdego coś dla ucha. W ogóle fajowo grali. Perkusista nieźle pomykał a wręcz zap....ał całą noc. A NIC NIE PIŁEM, więc obiektywna opinia. Niedługo prawdopodobnie za 2 lata za mąz będzie wychodzić moja córka i jeśli chłopaki będą jeszcze grali to pewnie odezwę się do nich.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |