poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto zdradzil PiS w Lomzy.

treboR napisał tak: "Co chodzi o to co podsłuchałaś to wiesz ze w nerwach ludzie słyszą to co chcą może usłyszałaś coś piąte przez dziesiąte a reszte sobie dumówiłąś nie mówię że tak było ale zastanów się trochę.
Może ta kierowniczka chciała poradzić się koleżanki co w takiej sprawie należy zrobić.
Ogólnie wiesz ze to nieladnie podsłuchiwać"
Ostatnia fraza to jak jakiś cytat z serialu Alternatywy-absurdalna, ale mi się do bólu kojarz z filmem Kiler, gdzie komisarz Ryba mówi do postrzelonego żeby na drugi raz nie wchodził na linię strzału...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto zdradzil PiS w Lomzy.

twoi biedni klienci, kiedy wchodzą do ciebie, żeby zapodać ci do tego zasyfionego dzioba. Idź lepiej zaszyj zawór, którego tak nie kontrolujesz i nie wystawiaj zdjęć na Łomży, bo i tak nikogo nie oszukasz paskudo bagienna.

ale urwałłł...

W Łomży wszystkie firmy mają podobne urządzenia do nabijania i odgrzybiania. A z firm mogę Ci polecić SimplexGaz w Piątnicy na Nowoprojektowanej sam tam odgrzybialem. W Łomży trzeba czekać około tygodnia w kolejce tam na drugi dzień ;) A więc polecam;)

Polecam Pana Żebrowskiego tylko nie mam do niego numeru ale mam do jego żony i jak do niej zadzwonisz to poproś o niego a terminy na koniec lipca ma wolne 515701514

ale to jest poje.... jakaś mednda usiądzie na forum i wypisuje głupoty tak jak kiedyś szczebiotka...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org