Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wasz Tusk |
Wraca mąż ze szpitala gdzie odwiedzał ciężko chorą teściową i zły jak nieszczęście mówi do żony: - Twoja matka jest zdrowa jak koń, niedługo wyjdzie ze szpitala i zamieszka z nami. - Nie rozumiem - mówi żona - wczoraj lekarz powiedział mi, że mama jest umierająca. - Nie wiem co on tobie powiedział ale mnie, kur*a radził przygotować się na najgorsze.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wasz Tusk |
widze was , znaczy czytam nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Anusiak Założyła nowy post bo w tamtym było ponad 600 postów ,a Tym tu robisz pod górkę....nie będziemy mogli znaleźć swoich odpowiedz "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
spoko anusiak..... he he he
|
|
Piłem kiedyś z Bruce Dickinson w hotelu Katowice chyba ze 3 lata temu teraz spiewa z Blaze Bayley di 4 rana dawaliśmy czadu :-)
|
|
Anusiak Dobranoc Jasne ,że możesz :)
|
|
ja nie bo jest jeszcze nie gotowa :-( "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
hahha anusiak widzisz jednak się przekonałeś do rzekomych lamusów :)dobranoc jasne zaglądaj do nas jeśli ktoś dla nas w porządku to i my dla niego:)
|
|
robciu Powiedz szczerze wybierasz się w czwartek ? zobaczyć dziadkowe zwiewne kalisony ?
|
|
moja już prawie gotowa jeszcze tam takie duperele .. i jazda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eeechco to będzie sie wyprawiaćććć
|
|
uzytkowniknazwa rozumiem, ze jak Tobie pluja w twarz, to udajesz, ze deszcz pada? Podziwu godna wyrozumialosc :) Moze i obgaduja wszedzie, ale widocznie maja dosc rozumu, zeby sie upewnic, ze klient nie slyszy... I co to znaczy "niepotrzebnie rozdmuchuja"? Kierowniczka ewidentnie obraza klientke, klientka nie idzie po cichutku i nie wyzala sie na forum, tylko wraca sie wyjasnic zajscie... Kierowniczka, skoro juz dala ciala, ma okazje przeprosic? Ma... To jesli nie potrafi z niej skorzystac, to pozniej sytuacja sie konczy tak jak widac. A mozna bylo tego prosto uniknac, prawda? Jak ktos nie umie grzecznie przeprosic za taka wtope, to czego oczekuje?
|
|
naiwna czy nie naiwna a co to ma do ......... a niech sobie szuka tego faceta spodobał się jej i tyle....... tylko powinna inaczej to zrobić........ ale to już szczegól......... pozdrawiam wszystkich
|
|
Robciu, to mi podpowiedz:) ufff, tylko ty tutaj normalny
|
|
jeszcze ciebie nie widziałem a już mi się podobasz , jak stoisz w zwiewnych kalesonach............................. mar
|
|
No to miej, Twoja sprawa. w sumie po Twoim słownictwie wiele można wywnioskować "gwiazdo". Mi nie musisz tego udowadniać, skoro to nie plotki to zgłoś to do instytucji, która to sprawdzi i się zajmie tym a nie żalisz się na forum i szukasz sensacji, bo szczerze mam to gdzies, nie jeżdzę MPKami w Łomży.
|
|
może ten ktoś nie wchodzi na forum , może też nie mieć kompa...... a pozatym to było wczoraj wiec jutro zmień temat i probuj dalejjj:))) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Kurcze nie wiem ludzie kto wam takich głupot naopowiadał. Ja tam pracuje i szczeze to nigdy nie spotkałem się zeby ktoś z szefostwa/kierownictwa na mnie słał jakies hu*je czy kur... Nio spoko jak szef wpada na hale to trzeba chociaz udawać ze cos sie robi bo zwróci uwage nio ale jak to szef on płaci i wymaga. Nio a co do tego ze umowa o dzieło nio to prawda ale tylko przez pierwsze 3 miesiące tak zwany okres zapoznawczy czy nadasz się do pracy nio a potem to umowa o prace. Bynajmniej tak było w moim przypadku nio a co do wypłacalnosci to narazie nie nażekam do 10 kazdego miesiąca kase mam na kącie, nio dobra moze tam czasem zdazyło sie ze byla 11 ale to moze byc wina banku. JA TAM PRACUJE I JESTEM Z PRACY ZADWOLONY. PRZED PODJĘCIEM TAM PRACY TEŻ OBAWIAŁEM SIĘ PO TYM CO WYCZYTAŁEM NA FORUM NO ALE TERAZ MOGĘ STWIERDZIĆ ŻE TO WSZYSTKO JAKAŚ JEDNA WIELKA ŚCIEMA Z TĄ ZŁĄ OPINIĄ O TEJ DRUKARNI. Znalazł sie jeden z drugim co myśleli ze za siedzenie na dupie i nic nie robienie dostaną Bóg wie jaką kase ale sie przeliczyli i teraz obsmarowywują pracodawce. Takie jest moje zdanie a pracuję w JDA juz ponad 5 miesięcy
|
|
Wychodzi na to , że chyba dziś jako ostatni skończyłem pracę i nici z konwersacji :) . Dobranoc
|
|
trzeba sie troszke angielskiego poduczyc i wtedy moze bys zrozumiala co ona oznacza: Fartlandia - FART-LAND
|
|
chyba raczej tak he he a co zosia tak wczesnie wstaje???? rudy błazen z druhem
|
|
Geodeci żądają od powiatów 900 mln zł W całym kraju do sądów wpływają pozwy geodetów przeciwko starostwom powiatowym za niezgodne z prawem pobieranie opłat za kartowanie i sporządzanie kopii map geodezyjnych. "Dziennik Gazeta Prawna", który pisze o sprawie, informuje, że roszczenia geodetów w całym kraju szacowane są na 900 milionów złotych. Opłaty w zależności od powiatu wahają się od kilku do nawet kilkudziesięciu złotych, a ich wysokość jest dowolnie określana. Rafał Piętka z Geodezyjnej Izby Gospodarczej podkreśla w rozmowie z gazetą, że starostwa nie mają do takich działań żadnych podstaw prawnych. Geodeci w pozwach przeciwko Skarbowi Państwa reprezentowanemu przez starostów wskazują, że rozporządzenie będące podstawą pobierania opłat dokładnie określa, jakie czynności im podlegają i jaka jest ich wysokość - nie należą do nich czynności związane z kartowaniem czy sporządzaniem kopii - mówią prawnicy reprezentujący geodetów. Więcej o sprawie w dzisiejszym "Dzienniku Gazecie Prawnej". Niech moc będzie z Wami
|
|
Dzień dobry wszystkim :) Łomżyniak45 dziadkowe_kalesony są zawiedzione , dawałam Tobie rady co kupić dziewczynie w prezencie ,nic nie odpisałeś i nie wiemy co wybrałeś ;) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
ściema i wzajemnie miłego rudy błazen z druhem
|
|
Twoja wina po 1 a po drugie Łomszyniak to za 5 zł ci palec obetnie a co mówić o 50 zł przecież tu mieszkają sami cwaniaki i chciwi ludzie !!
|
|
( . ) ( . ) napisał(a): > Twoja wina po 1 a po drugie Łomszyniak to za 5 zł ci palec > obetnie a co mówić o 50 zł przecież tu mieszkają sami > cwaniaki i chciwi ludzie !! chyba jakiś przesiedleniec ze Szczepankowa
|
|
pawelznavary,czyli czesio to osust zlodziej pawelznavary czyli czesio to zboczeniec,zlodziej,oszust pawelznavary ssi.e hu.ja bailoobrzeskiemu
|
|
niedługo to wszyscy splajtują wedle twego widzimiśi Zbychu;] pierw odpowiedź sobie kto te głupoty pisane na forum czyta xD
|
|
( . ) ( . ) Hehe imponowanie ziomalom na osiedlu, ale ubaw, to nie w moim wieku ... Co do tego podawania się za kogoś innego to coś ci się pomyliło, a w ogóle polecam słownik i więcej słowa czytanego, a nie tylko internet - może ci się pisownia poprawi i rozumienie tekstu ! "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
miejsc do pojechania nad jezioro jest sporo ale patrząc pod względem dzieci to znam tylko 1 [nowe guty] bo wiadomo że dzieci będą chcieli cały czas w wodzie siedzieć;] , a nie patrząc na dzieci to masz nawet w Piszu fajną plażę, a atrakcje to teraz wszędzie są
|
|
Czarna jedziesz z samego rana:)))) Witam witam!!
|
|
Łomżyniak45 To pewnie nie możesz się już doczekać :) Daj jej razem z prezentem malutki bukiecik ,będzie w siódmym niebie ;) Powodzenia :) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
nie ma to jak wku..rwic kogos z samego rana dla polepszenia sobie nastroju...lol.moj maz wlasnie to przezyl:)) rudy błazen z druhem
|
|
witam. sama pracuję w punkcie handlowo-usługowym, więc chciałabym się wypowiedzieć na powyższy temat. UCZCIWOŚĆ sprzedawcy to podstawa. w mojej firmie zdarzają się przypadki, że klient zostawi resztę wydaną przeze mnie na ladzie, wtedy wkładam pieniądze do koperty, opisuję kopertę "Pan z wąsami zostawił resztę na ladzie 15 maja". klienci zgłaszają się nawet po 2 tygodniach i są bardzo zaskoczeni, że zguba czekała na nich. Jest też druga strona medalu... niektórzy klienci (nie będę określać dokładnie), tylko kombinują jak tu oszukać sprzedawcę.. pamiętam przypadek jak starsza Pani przywłaszczyła sobie całe opakowanie zapałek, które akurat leżało na ladzie.. codziennie mam przypadki gdy klient płaci za zakupy, ja wydaje mu resztę, którą on chowa do portfela.. i wtedy zaczyna się.. "czy mu nie dam gratis reklamówki, bo on już pieniądze schował" albo "nie ma drobnych, a to tylko 10 gr, to mogę mu dać ZA DARMO".. niestety nie dam nic ZA DARMO, bo ponoszę odpowiedzialność materialną za towar i kasę fiskalną. pytanie moje brzmi, skąd u ludzi taki brzydki nawyk OSZUKIWANIA, a czasem nawet KRADZIEŻY? Wracając do tematu, z tego co napisała "zdenerwowana", to ma ona rację w zupełności. Jaka jest prawda, wie tylko sprzedawczyni, która jeśli ma sumienie, to na pewno kiedyś zrozumie o co chodziło "zdenerwowanej"... Pozdrawiam :) NIE RÓB DRUGIEMU CO TOBIE NIEMIŁE... < wieczne im odpoczywanie >
|
|
A ja myśle ze bedzie to ciekawa opcja.Porównywanie takich lokali to nieporozumienie.Jeśli coś w łomży tworzy sie nowego trzeba temu kibicować i przyklasnąć,a nie być zawistnym podlym skurw..... i liczyć że to zamkną.Ale tak urok Polaka któremu w życiu nic nie wychodzi i z zazdrością patrzy jak innym się udaje.Pójdż zobacz i wtedy oceń,ja tak zrobię.
|
|
Gdzie najlepiej wyjechać na wakacje??
|
|
orlen
|
|
Spodnice z kokardkami w ktorych wszyscy teraz chodza na rynku kosztuja 35 zl a u nich 70 lub 75zl.a jest identyczna.
|
|
hahaha
|
|
hahahaha
|
|
hahaha
|
|
w sklepie
|
|
haha
|
|
haha
|
|
Łomża na 14 miejscu.Głosujcie.To naprawdę nic nie kosztuje,a zajmuje chwilę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |