Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
radni PO |
zgadzam się nie powinnaś tego tak zostawić. sama pracuję w sklepie i wiem czym by takie coś groziło. mój szef niezle by sie wkurzył, bo to stawia dany sklep w bardzo złym świetle. może nawet ten ktoś nie zdaje sobie sprawy z tego jak są tam traktowani klienci, więc co za tym idzie nic się tam nie zmieni..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: radni PO |
w sklepie po 5 zl widziałem dziś te coś co szukacie
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Na poczatek spokojnie mozesz cwiczyc na sucho, bo i tak musisz przyzwyczaic organizm do wysilku, nauczyc sie troche techniki cwiczen i ukladania planu itd. Najwazniejsza jest i tak dieta, suplementy to tylko dodatek. Pozniej mozesz sobie stopniowo dorzucac suplementacje, jesli poczujesz taka potrzebe. Odzywki zadnej nie musisz jesc, jesli zjadasz wystarczajaco duzo bialka w posilkach, jak brakuje to wtedy odzywka. Co do silowni, to kto co lubi, zapewne jest kilka wartych polecenia. Ja chodze do Aktivii na Wojska Polskiego i jestem zadowolony. Spokojnie, przychodzi sporo osob w wieku zblizonym do Twojego, jest kogo poprosic o pomoc, sprzet dobry, fajna atmosfera.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Coś ty to cały taki sklep do d....py i właściciele też. Teraz czasy nie za dobre to ludzie z siebie i świnie zrobią za parę groszy. Niech moc będzie z Wami
|
|
juz nie chce mar
|
|
pierdo******j sie w łep, cieżko ci do koscioła pochcodzić ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |