Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy PAD jest bezstronny i można go nazwać prezydentem wszystkich Polaków ? |
Witam! Planuję mały remoncik, a żeby ograniczyć koszty, chcę się sam zająć położeniem płytek. Właśnie czytam porady na ten temat, m.in. układanie płytek. Czy jest to trudne? Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy PAD jest bezstronny i można go nazwać prezydentem wszystkich Polaków ? |
na pewno jak skończysz ten remont to już będziesz umiał
|
|
Re: Czy PAD jest bezstronny i można go nazwać prezydentem wszystkich Polaków ? |
Witam! 9.06 (czwartek) jadę z Łomży do Torunia i mam 2 wolne miejsca w samochodzie. Zainteresowanych proszę o kontakt tel 509 348 917
|
|
KOLEJNA CHIŃSZCZYZNA mar
|
|
Kiedyś to się puszka pandory nazywało a teraz walizka.
|
|
7angelfree haha, masz racje ;d
|
|
Anusiak masz rozumek rozwinięty jak grafika CS czyli prosta i pixelowata. Dziecko jak by ci matka nie dala grac to byś się zabeczał:)
|
|
Anusiak tyle panów ja zabiłem w necie to głowa mała to ty tylu nie zabijesz:) A jak miałem pierwszego pc w domu to ty na chleb mówiłeś peb:) A moja teściowa jest jeszcze panno :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |