poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Świat ujrzał dziś prawdę o Tusku

haha

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Świat ujrzał dziś prawdę o Tusku

a co mozecie powiedziec o salonie dotyk piekna?? ktos mial tam robiony makijaz ?

ja swoego maszynka obcinam i tez w maju moj synek skonczyl 2 latka a tak poza tym to wszedzie.

Wytrzymaj jeszcze tydzień jestem w trakcie rozmowy w sprawie kupna domu na wsi. Jak kupię to dwa wezmę. Jak wypali że będę BLM tym co inni krytykują a dla mnie to marzenie życia.
Teraz mieszkam ja zwierz w klatce czyli w bloku.

Czesio

Co Ty chrzanisz , kobiety nie bije się nawet kwiatkiem .....przemoc fizyczna i psychiczna jest zła !!!!!

Wyszło szydło z worka !

Rano pisałeś co innego ;)

Zapraszam w czwartek ,tylko nie obiecuj ,że będziesz ,a potem nie przyjdziesz ....już raz się rozczarowałam ,obiecali ,a przyszło mało osób i przykro mi było bo się bardzo starałam ;)

Treść jest ukryta

KOBIETY górą :):):)

Ale jednak się różnimy i to jest super ;)

czytaj okiem, a nie uchem :P

" KOBIET NIE BIJĘ " ale zapendowskiej bym je8noł

Czesio

Spokojnie Czesio ;) Każdy ma prawo mieć swoje poglądy ....zapendowska to nie kobieta ? hehe

Ludzie!

Skrót tej uczelni to PWSIiP, a nie jakieś inne śmieszne twory. Na 4lomza jest np. PWSiP, ale najlepsze było na juwenaliach - studenci nie potrafili napisać na koszulkach skrótu własnej uczelni... Wszyscy jak jeden mąż mieli na koszulkach PWSiIP... czy to jest Państwowa Wyższa Szkoła i Informatyki Przedsiębiorczości czy może jednak coś bardziej po polsku????

Ale co się dziwić że każdy pisze inaczej skoro nawet "studenci" nie wiedzą gdzie studiują...

kilka dobrych lat temu przygarnelismy suczke . po jakims czasie sie oszczenila a po 2 tyg wpadla pod samochod. Razem z mama wykarmilysmy 9 szczeniat butelkami dla niemowlat. jak skonnczyly 2 miesiace zaczelysmy szukac dla nich domu. Wszystkie przezyly i znalazly wlascicieli:) tak wiec nie poddawaj sie ! bedzie dobrze. napewno znajda sie ludzie ktorzy przygarna pieski

siema pazie jak planujecie wakacje !

fresz1

Poznamy się bez problemu ;) będę machać :) ja też mam być z koleżanką z forum czarna77 i maruda na pewno będzie :) *SUN* ,Omania również , jeszcze kilka osób ma ochotę przyjść :)

robciu się rwał już wtedy tylko pracował i na forum został z marudą hahah chłopaki się podnosili na duchu że siedzą tam a wy na piwku się bawicie więc na pewno przyjdą.:)

http://www.kormoran.tvc.pl/kormoran/

Dość fajne miejsce.

alibaba
Jak walizka z kasą to byś przyszedł hehe

XXIV Międzynarodowy Festiwal Teatralny WALIZKA – program

24 International Theatrical Festival VALISE – the programme

7 czerwca /wtorek//
9:00 Otwarcie Festiwalu – sala Teatru Lalki i Aktora, pl. Niepodległości 14;/

9:15,11:00 „Śpiąca królewna”, reżyseria Lech Chojnacki, Teatr Animacji w Poznaniu – Poznań /Polska/ – sala TliA/

10:00,12:00 „Bruno Schulz – historia występnej wyobraźni”, reżyseria Konrad Dworakowski, Teatr Lalki i Aktora „Pinokio” – Łódź /Polska/ – sala MDK, ul.Wojska Polskiego 3/

18:00 Wernisaż wystawy scenografii Haliny Słobodzianek, Białystok /Polska/ – Galeria pod Arkadami, Stary Rynek/impreza towarzysząca//

18:30 „Stara opowieść”, reżyseria Dominik Tesař, Divadlo Mimotaurus – Praga /Czechy/ – Stary Rynek/

20:00 „Beckett”, reżyseria Mehdi Farajpour, Orian Theatre– Paryż /Francja/ – sala TLiA/

21:00 „Autorsong” – recital Marka Gałązki – Olecko /Polska/ – kawiarnia TLiA /impreza towarzysząca//

8 czerwca /środa//

10:00,12:00 „Opowieść o dziewczynie w kolorze niebieskim”, reżyseria Rita Bartal Kiss – Ciróka Bábszínház – Kecskemét /Węgry/ – sala TLiA/

10:00,12:00 „Zagubiona dusza”, reżyseria Oleg Zhugzhda, Belorussian Theatre „Lialka" – Witebsk /Białoruś/ – sala MDK/

20:00 „Dulcynea”, reżyseria Adam Frankiewicz, Białostocki Teatr Lalek – Białystok /Polska/ – sala TLiA/

21:30 „Ślepcy”, reżyseria Jerzy Zoń, Teatr KTO – Kraków /Polska/ – Stary Rynek /impreza towarzysząca//

9 czerwca /czwartek//

10:00,12:00 „Musisz być świnią lub Padulidu i Lorelei”, reżyseria Anne Frank, Das Weite Theater für Puppen und Menschen– Berlin /Niemcy/ – sala TLiA/

9:00,10:30 „Podróż dookoła świata”, reżyseria Nebojša Jovanović, The Puppet Theatre „Pinokio” – Zemun /Serbia/ – sala MDK/

18:00 „Ja, Edith Piaf”, reżyseria Alina Skiepko-Gielniewska, Teatr Mały w Manufakturze – Łódź /Polska/ – sala MDK/

20:00 „Żywoty Świętych Osiedlowych”, reżyseria Agata Kucińska, Teatr Ad Spectatores – Wrocław /Polska/ – sala TLiA/

21:00 „Cykliści” reżyseria Katarzyna Pawłowska i Maciej Adamczyk, Teatr „Porywacze Ciał” – Poznań /Polska/ – Stary Rynek /impreza towarzysząca//

10 czerwca /piątek//

9:00,10:30 „Kurka Riaba”, reżyseria Sergei Ivannikov, The Khakass Puppet Theater „Skazka” – Abakan /Rosja/ – sala TLiA/

11:00 „Zielony smutek sąsiadów”, reżyseria Emanuella Amichai, Emanuella Amichai – dance theatre – Tel Aviv /Izrael/ – sala MDK/

14:00 „Historia Amar Singh Rathore”, reżyseria Jagdish Bhatt – New Delhi /Indie/ – Stary Rynek /impreza towarzysząca//

18:00 „Kominiarczyk”, reżyseria Jarosław Antoniuk, Teatr Lalki i Aktora – Łomża /Polska/ – sala TLiA /impreza towarzysząca//

19:00 Zamknięcie Festiwalu – sala TLiA/

mar

:) a wlosy dlugie, krótkie, grzywka, bez, spodenki, spodnie, spódniczka, no nie wiem, a moze jakiego koloru bluzka czy cos?:)

No kurde, faceta o takie rzeczy pytać ;)

haha
Anusiak, AŻ 2, gratulacje

chyba dawno i nie prawda

Zaczynasz być wkurzająca, wiesz? odzywasz się tylko na wątkach poświęconych psom, jakiś fetysz, czy co? Jeśli jesteś taaaka mądra i tak ci psów żal i tak się na tym znasz, to je weź i wychowaj, a potem Pani Wiem Wszystko znajdź im domy! A jeśli tego nie potrafisz, to zamilcz i daj innym robić swoje.
Lori, trzymam kciuki, powodzenia!

Ja kupiłem właśnie w Farbeksie

Geodeci żądają od powiatów 900 mln zł
W całym kraju do sądów wpływają pozwy geodetów przeciwko starostwom powiatowym za niezgodne z prawem pobieranie opłat za kartowanie i sporządzanie kopii map geodezyjnych.
"Dziennik Gazeta Prawna", który pisze o sprawie, informuje, że roszczenia geodetów w całym kraju szacowane są na 900 milionów złotych. Opłaty w zależności od powiatu wahają się od kilku do nawet kilkudziesięciu złotych, a ich wysokość jest dowolnie określana. Rafał Piętka z Geodezyjnej Izby Gospodarczej podkreśla w rozmowie z gazetą, że starostwa nie mają do takich działań żadnych podstaw prawnych. Geodeci w pozwach przeciwko Skarbowi Państwa reprezentowanemu przez starostów wskazują, że rozporządzenie będące podstawą pobierania opłat dokładnie określa, jakie czynności im podlegają i jaka jest ich wysokość - nie należą do nich czynności związane z kartowaniem czy sporządzaniem kopii - mówią prawnicy reprezentujący geodetów. Więcej o sprawie w dzisiejszym "Dzienniku Gazecie Prawnej".

mar

wiszące ogrody, dwie tuje na krzyż... ważne aby żarcie było dobre.

Treść jest ukryta

Jak wiele osób nie czyta ze zrozumieniem i nie myśli logicznie. Dziewczyna zakładając wątek nie wspominała nic na temat asortymentu, jakości towaru cen itd. kwestia tylko jednej osoby-kierowniczki. Więc nie wydaje mi się żeby to była konkurencja, ta uderzyła by w inny aspekt działalności sklepu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org