Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Celne uwagi saryusz wolskiego |
Czy aby napewno fałszywi????? :(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Celne uwagi saryusz wolskiego |
Kochany 7angelfree tak tak tak takie downy
|
|
No jeszcze żyją.Ja nie przygarne ich bo mam swoje psy więc w zupełności to odpada.Założyłem ten temat poto żeby znalezć im własicieli.Zrobiłem im prowizoryczne zadaszenie przed słońcem i deszczem oraz chodze i ich dokarmiam codziennie.Lecz wiadomo to nie jest na dłuższą mete bo co ja z nimi potem zrobie jak dorosną?Jedynie co to chyba podrzucić ich do łomży i zadzwonic do schroniska że na tej ulicy są pieski bezpańskie.Dzwoniłem też do schroniska lecz oni mi powiedzieli tak jak kolega wyżej napisał że to sprawa gminy nie ich.
|
|
nie chodzi chyba o pas ! a o gorset !korygujący wady postawy a bardziej skoliozę ! ...Klinika w Zakopanem
|
|
Dzięki, za odpowiedź. A które rynki wg. Was, są "najlepsze"? Gdzie jest zazwyczaj najwięcej ludzi? rudy błazen z druhem
|
|
no ona ma byc fabrycznie z gazem
|
|
http://motoallegro.pl/fiat-126p-1980r-fabrycznie-nowy-pelen-oryginal-i1646080758.html Tylko się chyba nie kwalifikuje cenowo :)
|
|
To prawda nie możesz odzywać się I musisz udawać ,że wszystko jest ok .Debila musisz siebie robić, i to prawda że są kamery i oglodajo ludzi czy pracujo .I póżniej się wyśmiewajo z ludzie tak mówili jaik tam pracowałem.I I majo ludzi zanic .Zabierajo odsetki ,żeby szef miał na wycieszki w góry.Jednym słowem jest tam koszmar .I dzięki ,że już tam nie pracuje.!!!Nikomu nie życze w tej drukarni pracować. Pracujo tam ludzie to tylko im spółczuć .!!!!!!!!!!!!! W duchu musisz wszystko w sobie trzymać te nerwy .Bo jak pokażesz swoje zdanie to już nie pracujesz.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Brzeczyszczykiewicz Raz na rok coś się w Łomży dzieje ,to nie dziwota , że ludziska nie oswojone z kulturą ;) Trzeba stopniowo ludzi oswajać z imprezami . Pomyślcie sobie co by się działo gdyby w Łomży odbył się koncert na 100 tys osób . Nie przeżylibyśmy chyba tego hehe Byłam na koncercie na którym było 80 tys. ludzi , taka duża impreza powinna odbyć się w odpowiedniej lokalizacji , być należycie przygotowana i zabezpieczona . Wszystko da się zrobić :) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
RAMPOL na dmowskiego sklep i robia tam tez hydraulike
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |