wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Największe banki świata wypłacają odszkodowania klientom za kryzys. W Polsce frankowiczom nikt już nie chce pomóc

Omania

Nie ma to jak wygodne łóżko , miękka poduszeczka i oddać się w objęcia Morfeusza ;)........ śnić piękne sny mając wszystko w nosie :)

Omania zawitasz w czwartek ?

Niech moc będzie z Wami

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Największe banki świata wypłacają odszkodowania klientom za kryzys. W Polsce frankowiczom nikt już nie chce pomóc

do pawlaznavary

a ja mam maila jak piszesz w NIM ZE JESTEM TWOJA...........................TO WYSTARCZY.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

ZDRAJCO.ZDRAJCO.ZDRAJCO.ZROB SOBIE LODA..........................,BO JA NIE JESTEM TWOJA.

Re: Największe banki świata wypłacają odszkodowania klientom za kryzys. W Polsce frankowiczom nikt już nie chce pomóc

DO PAWLAZNAVARY

WIESZ CO JA CHCE?

ZEBY TWOJA MATKA DOWIEDZIALA SIE JAKIEGO MA SYNA ZLODZIEJA.

I JA MAM OCZY,NIE TY.A DOWIE SIE,BO JA WIDZIALAM JAK MNIKE OKRADLES.

PS.H.UJOWE TE TWOJE KU.RWY.

ZDRAJCO.ZDRAJCO.BEZUZYTECZNY OSZUSCIE.

TWOJA MATKA NAWET DZIECI NIE POTRAFI WYCHOWAC.WYCHOWALA ZLODZIEJA NA ZLODZIEJA.

do pawlaznavary

ty sobie czekaj az ci loda ktos zrobi za moje pieniadze,co mi ukradles

zlodzieju

kur wa ale pojechałeś

co sadzicie o 'tym czyms' bo facetami to nazwac ich nie mozna!
co z nimi robic? i skad sie tacy biora? i czy kazdy mezczyzna jest taki?

Niech moc będzie z Wami

dziadka_kalesony oj nie ma ale brzydko by wyglądały na Tobie;)

Pozdrawiam ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org