Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Największe banki świata wypłacają odszkodowania klientom za kryzys. W Polsce frankowiczom nikt już nie chce pomóc |
Omania Nie ma to jak wygodne łóżko , miękka poduszeczka i oddać się w objęcia Morfeusza ;)........ śnić piękne sny mając wszystko w nosie :) Omania zawitasz w czwartek ? Niech moc będzie z Wami
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Największe banki świata wypłacają odszkodowania klientom za kryzys. W Polsce frankowiczom nikt już nie chce pomóc |
do pawlaznavary a ja mam maila jak piszesz w NIM ZE JESTEM TWOJA...........................TO WYSTARCZY. ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ZDRAJCO.ZDRAJCO.ZDRAJCO.ZROB SOBIE LODA..........................,BO JA NIE JESTEM TWOJA.
|
|
Re: Największe banki świata wypłacają odszkodowania klientom za kryzys. W Polsce frankowiczom nikt już nie chce pomóc |
DO PAWLAZNAVARY WIESZ CO JA CHCE? ZEBY TWOJA MATKA DOWIEDZIALA SIE JAKIEGO MA SYNA ZLODZIEJA. I JA MAM OCZY,NIE TY.A DOWIE SIE,BO JA WIDZIALAM JAK MNIKE OKRADLES. PS.H.UJOWE TE TWOJE KU.RWY. ZDRAJCO.ZDRAJCO.BEZUZYTECZNY OSZUSCIE. TWOJA MATKA NAWET DZIECI NIE POTRAFI WYCHOWAC.WYCHOWALA ZLODZIEJA NA ZLODZIEJA.
|
|
do pawlaznavary ty sobie czekaj az ci loda ktos zrobi za moje pieniadze,co mi ukradles zlodzieju
|
|
kur wa ale pojechałeś
|
|
co sadzicie o 'tym czyms' bo facetami to nazwac ich nie mozna! co z nimi robic? i skad sie tacy biora? i czy kazdy mezczyzna jest taki? Niech moc będzie z Wami
|
|
dziadka_kalesony oj nie ma ale brzydko by wyglądały na Tobie;) Pozdrawiam ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |