wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
czy donald zostanie na 2 kadencje w RE ?

Witam
Co do tej sytuacji w Konarzycach to kolega ma racje
Policja przypisuje sobie zasługi lecz nie słusznie
na miejsce wypadku przyjechali ale jako ostatni
przed nimi była juz karetka, straż i druga karetka a dopiero po jakimś czasie dotarła wielka władza truchtem
A jako pierwszy był policjant obok mieszkający ale po cywilnemy
Dzięki dla niego!
Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: czy donald zostanie na 2 kadencje w RE ?

czarnej chłopi zakładają homonto i orzą nią pole

Co o nim sądzicie?

P.A.

Popieram Ciebie :) Dziać się musi coś w Łomży ,wszystko jest dla ludzi ,a że niektórym odbija po alkoholu to nie nowina .
Są ludzie którzy umieją się kulturalnie bawić i w wrócić spokojnie do domu , nie można im odbierać rozrywek , przez chuliganów mamy siedzieć w domu ?,nimi niech się zajmie ochrona .

A reszta niech się cieszy życiem :)

Koncert bardzo fajny , mam na myśli muzykę :)
Wspominam jednak Juwenalia 2009 , koncert zespołu IRA na Starym Rynku :)
Świetny koncert i uczestnicy po jego zakończeniu spokojnie rozeszli się do domów , nie było takich incydentów jak w ostatni piątek ,przynajmniej nic o tym nie wiem ;)

Logiczne byłoby wykorzystanie parkingu przy pwsip na juwenalia, ale pewnie nikomu nie przyszło to do głowy.

Witajcie,
nie wiem czy słyszałyście, ale Nivea robi akcję "Budujemy plac zabaw". Nie wiem jak to się stało, ale jedno miejsce w Łomży zostało wytypowane do budowy takie właśnie placu zabaw!!!
Co trzeba zrobić??? zarejestrować się na stronie,
www.nivea.pl , wyszukać w wyszukiwarce gmina-Łomża i oddać na nas głos :) Każdego dnia można oddać jeden głos. D...LATEGO MAM DO WAS PROŚBĘ- KTO MOŻE NIECH GŁOSUJE!!! dla Was to niewiele zrobić jeden KLIK dziennie, a dla nas to jest szansa, żeby mieć fajny plac zabaw pod nosem....bo na miasto nie możemy liczyć :( Dziękuję z góry i proszę o pomoc!!! głosujemy aż do końca października!!! Pomożecie?

rudy błazen z druhem

Wszystko jest kwestią zdrowego rozsądku ,nie dajmy się zwariować .

A chuliganami powinna zająć się policja .

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

mciusza1

Kasia bardzo fajnie maluje , wiem to i słyszałam wiele pozytywnych opinij na temat jej makijażów .Paznokcie robiłam u niej i byłam bardzooooo zadowolona ,nie wiem o co Tobie chodzi ? Jest bardzo miłą osobą i nie sądzę żeby nie można było się z nią dogadać .Oczywiście wszystko jest kwestią gustu , co komu pasuje ;)
Do lipca masz jeszcze czas znaleźć makijażystkę z której makijażu będziesz zadowolona ,ktoś wspomniał o Pani z Poloneza ,potwierdzam ,zna się na tym :)

Ja tą skodę niedawno kupiłem i niestety do końca nie jestem zadowolony.
Poprzednio miałem Fabię i nie miałem do niej uwag.
Teraz chyba na Octavię Tour mają dużo zamówień, bo niestety do wykonania mam zastrzeżenia. Występuje problem z zamykaniem klapy bagażnika (trzeba mocno trzasnąć, żeby załapała), po 2 tygodniach zaczęła odklejać się tapicerka dachowa. Silnik 1.6 najmocniejszy dostępny dla Toura przy jeździe z gazem nie zachwyca - większą dynamikę miałem w Fabii z silnikiem 1.4 (samochód był lżejszy, ale i silnik mniejszy), tak więc na pewno nie polecam do Octavii silnika 1.4.
Na pewno cena jest atrakcyjna, plusem jest też duży bagażnik, tylko niestety mam wrażenie pośpiechu w produkcji, z którego wynikają niby drobne, ale jednak - usterki.

A poza tym ten "fabryczny gaz" montowany jest w salonie, to włoski produkt, tyle że firma go autoryzuje i nie tracisz gwarancji. Tyle tylko, że zbiornik jest ciut wyższy niż miejsca pod klapą pod podłogą bagażnika i te "ciut" wystaje, więc jak nie ma nic w bagażniku to klapa podłogi bagażnika trochę telepie, bo nie przylega dokładnie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org