Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Totalna głupota totalnej opozycji. |
szajka91xxx posprawdzaj jeszcze na stronach Skody , ostatnio była promocja w postaci fabrycznej instalacji gazowej gratis lub upust 4200 od ceny katalogowej. Czasem warto kupić auto w salonie oddalonym od miejsca zamieszkania , szczególnie jeśli chodzi o nowe auto , bywają spore różnice w cenach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Totalna głupota totalnej opozycji. |
no i wzięło mnie na sentymenty....od fiata 126p zacząłem swoją przygodę z motoryzacją... :)
|
|
: Trucker ja też blaszane zderzaki i maly licznik < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Handluje ktoś? Jeżeli się ktoś orientuje, to napiszcie w jakie dni gdzie są rynki, (w jakich miejscowościach, o której trzeba się rozstawiać itp). Gdzie przewija się najwięcej ludzi? rudy błazen z druhem
|
|
mandaryn nie wiem w jakim jesteś nie ,wnikam ale sadząc po że lubisz SDM to grubo po 30. Mnie siostra katowała tym twoim SDM ;)
|
|
ja mam 1978 rok ;) ale zastanawiam sie nad sprzedażą niestety . .
|
|
Normalni ludzie to moze i są ,ale tak fałszywi że aż ciężko w to uwierzyć.
|
|
poniedziałek- ostrów mazowiecka wtorek- pisz środa- jedwabne czwartek - Myszyniec Piątek-Kolno sobota - Nowogród niedziela- Ełk jeżeli zaczynasz, to będzie ci ciężko z miejscem :) trzeba pytać , może ktoś cie wpuści , pozdrawiam!
|
|
poniedziałek- ostrów mazowiecka wtorek- pisz i Szczuczyn środa- jedwabne i biała piska czwartek - Myszyniec Piątek-Kolno sobota - Nowogród niedziela- Ełk
|
|
Wypierdo****kawe na ławe to nie jeden wyjebi* gały jak kosmonauta.I tak źle i tak nie dobrze.
|
|
KOCHAM MOJEGO PAWŁA
|
|
ty wez ty idiotko nie zakladaj tu takich debilnych tematow
|
|
mandaryn akurat ta liczba to nie jest moj wiek, a poza tym to było by ci h*j do tego ile kto ma lat spojrz na siebie
|
|
Byłem chwilę i stwierdziłem że to nie dla mnie. Organizatorzy wpuszczali każdego, najczęściej pijane dzieci. Muzyka rzecz gustu, niektórym się podobało. Po kilku piwach pewnie też bym ją przełknął. Ostatnio bawiłem się tak dobrze gdy usuwali mi ósemki.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |