wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Większość mieszkańców UE chce referendum ws. Traktatu UE

Mam pytanie do Autochtona. Czy kiedykolwiek ŁKS (od trampkarzy do seniorów) walczył o tytuł mistrza Polski i z kim grał w finale.
Co do chodzenia na mecze mam już zapewnienie od pewnej osoby, że na meczach będzie już spokój, bo nie będą wpuszczani agresywni kibice przyjezdni, i można śmiało z dziećmi przychodzić na mecze ŁKS-su.
Ja też bym wolał, żeby rewidowała mnie atrakcyjna dziewczyna, niż facet z siwym wąsem.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Większość mieszkańców UE chce referendum ws. Traktatu UE

Brzęczyszczykiewicz: Strączno k/Wałcza/woj Zachodniopomorskie

Pomóżcie proszę. Siostra przeprowadza się do innego mieszkania. Szukam firmy transportowej, która zawodowo zajmuje się przeprowadzkami. Nie szukam tzw. bagażowego taxi, lecz firmy, która zniesie i przewiezie meble. W nowym mieszkaniu postawi je na właściwym miejscu. Widziałem takie samochody/samochód w Łomży z reklamą na plandece, ale nie zapisałem numeru telefonu. Może macie własne doświadczenia i coś doradzicie.

lato na wsi jest milutkie...

rudy błazen z druhem

18 VIII po poludniu jade do Gdanska,mam wolne miejsce. Kontakt 0/509375061.

Czego tak się obrażasz. Co może nie mam racji ,zamiast podjąć jakieś działaniaze strony kibiców, w celu zapewnienia bezpieczeństwa na meczach, bez przerwy krytykujecie, jak nie ochroniarzy Purzeczki, to prezesa (byłego) za to że zarząd chciał wprowadzić identyfikatory, teraz nie podobają się Wam kobiety ochroniarze (ki). Dlaczego nie słychać słów pochwał dlazarządu i byłego prezesa Kosiorka za to, (jak usłyszałem dzisiaj od znanej w kręgach kibiców ŁKS-su i nie tylko osoby) że obecna drużyna jest jeszcze silniejsza niż ta z rundy wiosennej. Jakby nie było pokonała byłego drugoligowca, czyto nie zasługuje na słowa pochwały.

Autochton
Nie chodzisz na mecze , a się wymądrzasz. Nie umiesz czytać , że tu nie chodzi o dziewczynę , a kierownictwo firmy , które ją postawiło. Co to znaczy"Żebyście nie rozrabiali, to by Was nie obmacywali."- może wyjaśnisz szerzej. Zero pojęcia o meczach i piłce.
.

Bardzo dziękuję za komplement, jak się spotkamy to masz umnie piwo.
Jeżeli jesteś takim dobrym kibicem, to dlaczego nie odpowiedziałeś na moje pytanie.
Nie bierz tej dyskusji tak sobie do serca, nie tylko Ty jeden jesteś kibicem.

Tylko nie mów, że się przeprowadza z Łomży do Łomży ;D

rudy błazen z druhem

Pilne pytane. Proszę o pomoc. Potrzebuję wyczerpującej odpowiedzi. Z góry dziękuję.
Jakiś czas temu zacząłem podejrzewać swoją żonę o zdradę. Skąd się
dowiedziałem. No bo zachowywała się typowo dla takich sytuacji. Gdy
odbierałem telefon w domu, po drugiej stronie odkładano słuchawkę. Miała
często spotkania z koleżankami, niespodziewane wyjścia na kawę czy po
książkę. Na pytanie "z kim z naszych wspólnych znajomych się spotyka",
odpowiadała, że są to nowe przyjaciółki i ja ich nie znam.
Zazwyczaj czekam na taksówkę, którą ona wraca do domu, jednak żona wysiada kilkaset metrów wcześniej i resztę drogi idzie na nogach, tak że nigdy nie widzę jakim samochodem przyjeżdża i z kim. Kiedyś wziąłem jaj komórkę, tylko aby zobaczyć która godzina. Wtedy ona po prostu dostała szału i zakazała dotykać jej telefonu. Przez cały ten czas nie mogłem się zdecydować, by porozmawiać z nią o tym wszystkim. Pewnie nie dowiedziałbym się prawdy, gdyby nie przypadek.
Pewnej nocy żona niespodziewanie gdzieś wyszła. Ja się zainteresowałem, że coś nie tak. Wyszedłem na zewnątrz. Postanowiłem schować się za naszym samochodem, skąd był doskonały widok na całą ulice, co pozwoliłoby mi zobaczyć, do jakiego samochodu wsiądzie. Kucnąłem przy swoim wozie i nagle z niepokojem zauważyłem, że tarcze hamulcowe przy przednich kołach mają jakieś brunatne plamy, podobne do rdzy.
Proszę mi odpowiedzieć, czy ja mogę jeździć z takimi tarczami hamulcowymi, czy trzeba je stoczyć?
Jeżeli natomiast trzeba ja wymienić, to czy można zamontować tańszy zamiennik, a nie oryginalne, a jeżeli tak, to które najlepiej?

W dzisiejszej "Interwencji" na Polsacie usłyszłem taką oto informację.
Ksiądz prałat Andrzej Czerwiński z Gdyni kupił dwa lata temu za własne pieniądze od Agencji Mienia Wojskowego ziemię za którą zapłacił 1,400 tysięcy złotych. Teraz prałat chce sprzedać działkę, ale za cenę ponad 3,800 tysięcy złotych. Wywołało to oburzenie władz Kołobrzegu na dodatek, na tej działce są duże złoża błotnej borowiny. Ksiądz argumentuje taką cenę poniesionymi kosztami i chęcią zysku.

Przedsiębiorczy ksiądz

Na pytanie skąd miał tyle pieniędzy odpowiedział, że od 1984 do 2002 roku zamiast na urlop jeździł na zastępstwa do pracy duszpasterskiej w Niemczech . Grał również na giełdzie, później za wszystko kupił obligacje. Tłumaczenie niczym u Pana Piskorskiego.
I tak przez 18 lat tylko w czasie urlopu uciułał 1.400 tys. złotych. Nic dodać nic ująć, mamy zapobiegliwych duchownych, którzy więcej dbają o swoją kieszeń niż o swoje parafie i oszukują biednych parafian. Gdzie są Rady Parafialne? Gdzie są Urzędy Skarbowe?
Prawo kanoniczne mówi jasno, że "zabrania się osobom duchownym uprawiania handlu lub transakcji osobiście lub przez innych, czy to na własną, czy na korzyść innych". Chyba, że za zgodą legalnej władzy kościelnej.
Czyżby przełożeni byli tego nieświadomi, a może byli cichymi wspólnikami?
Ksiądz to tylko przy ołtarzu. Potem to biznesmen a parafia to jego firma.

rudy błazen z druhem

Siemka,

Mam takie tam dziwne pytanko. jestem teraz w usa i szukam sposobu na to by miec GG na mojej komurce. Ogulnie zastanawiam sie nad kupieniem 'PDA' PalmOne, co ma system Palma ... druga opcja to jakis HP 'PDA' (organizator/komura w jednym). Niestety w usa nikt nie wie czy bede w stanie wstawic GG, ale bardzo bym chcial. Czy jest jakas mozliwoc? Czy ktos sie na tym zna?

Dajcie znac!!!

Dzieki.

Lukasz

--------------------------------------------------------
Tylko Łomża ŁKS !!!

akurat ptaku :(( Nigdy się nie przeprowadzaliście ?? Nikt w Łomży się tym nie zajmuje ?

a w rzeczywistości dużo dużo gorzej.... ten samochód nie wyglądał na taki ,żeby jadący nim byli w stanie jeszcze uciec...

Szczerze to ja nie mam nic przeciwko budowaniu kościołów. I tak mam swój jeden, wybrany, mimo że parafialny położony w drugim końcu miasta... Idę tam ze świadomością, że ofiara na tacę nie pójdzie na nowe opony do samochodu proboszcza czy na zimowe ferie dla wnuczków:P. Jeśli ktoś chce iść sie pomodlić w spokoju to polecam Kościół ojców Kapucynów... Skromny kościółek i ojcowie przemili... Przynajmniej wiem, że służą z powołania.
Pielgrzymów pozdrawiam ciepło=)Już wrócili z pątniczej drogi, na którą ja w tym roku nie mogłam wstąpić=( Ale za rok mam nadzieję 30km dziennie, zupki chińskie, namioty, miska pełna zimnej wody, toi toie, uśmiech na twarzy i Bóg w sercu=)

Cofam wszystko co złego na Grzesia napisałem/<lol> :D Rasialdinho królem strzelców.

tak dla mnie to bedzie koniec świata bo za te 24 lata bede stara i brzydka :P

Cokolwiek z płyty "Ultimate Incantation"Vadera ;-)

rudy błazen z druhem

MrS podoba mi się ta fotka :), skąd masz ?, daj adres stronki na priva.

Zbych

http://shell.sinuspl.net/~linph/mrs/fotki/specjalnie/dla/mindstorma/

Tylko uważaj żeby Ci ślina na klawiaturę nie pociekła...

Tylko Łomża ŁKS !!!

Allinko nie daj się prosić :) Przybywaj - z chęcią Cię bliżej poznamy :)

rudy błazen z druhem

nihuja nie wiem o co chodzi

Zbych

No Allli!
Co Ty na to??
Ciiiiii... Allinka myśli...:)

Skutki palenia papierosów:
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=skutki+palenia+papieros%C3%B3w&btnG=Szukaj+w+Google&lr=lang_pl
(bez skutków prawnych!)

Skutki palenia marihuany:
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=skutki+palenia+marihuany&btnG=Szukaj+w+Google&lr=lang_pl
(a za posiadanie - do 3, lub 5 lat w zależności od ilości!)

audi jest dobrym autem,ale dla mnie lepszym autem jest porshe,lexus,mustang i bmv.......

Zbych

A co myślicie o Audi TT ? Ma ktoś w Łomży te jeżdzące UFO :)

Wyścigi traktorów na Bawełnie ;-)

Hej ,skad takie zestawienie pytan w punkcie : II
Cyrk lubie jak najbardziej ,ale zarty z obozu w Oswiecimiu TO DLA MNIE PROFANACJA I DEBILIZM

MrS-sorki ale co jest cool,muza na tej stronie,czy ludzie poukładani w stosy na wozach?Moze przydałby sie prysznic za free?

Co do reszty Ptys niech jest,choc osobiscie wole cole.Agesja jest w nas wszystkich,dzis mało klijentowi nie przyje..lem bo mi sciemniał ze łap nie wsadzał ,a ja wiem co gdzie i kiedy robie.Ze spotkania nic nie wyniknie bo bedzie deszc lał,a tak wogóle to kiedy te spotkanie ,bo juz zapomniałem.Ad II wyzej.Ad III :Jesli pisze to kobieta ,to tak widocznie jest,moja kobieta jest nad wyraz inteligentna,zadaje bardzo podchwytliwe pytania kiedy jestem taki jakis nawalony.Porzadny facet nie istnieje bo wy kobiet rozgladacie sie nie tam gdzie trzeba.Szukajcie nie miedzy tymi gogusiami z salonów kosmetycznych i solariów,tylko tam gdzie sie ciezko pracuje,ludzi którzy potrafia docenic wartosc tego co stworzyli własna praca.Człowiek który potrafi docenic prace ,doceni i was,a nie bedzie narcystycznym samolubkiem.Jak taki pieknis wstanie ci w nocy do dziecka ,przeciez rano bedzie miał worki pod oczami.Seks i kasa były zawsze powiazane ,bo na cudzej du.ie łatwo sie inni dorabiaja. Hierarchia wartosci:dzieci,zona ,kasa,robota Na robote i robienie kasy przeznaczam co najmniej 10 h dziennie,na zone ze dwie godziny,dzieci prawie nie widuje bo wychodze to spia ,wracam ,to mała spi,a młody lata po podwórkuCzyli zasada jest taka im wieksza wartosc dla mnie tym mniej czasu jej poswiecam.I niech ktos powie ze zycie niejest pojeba.e.

A na co komu te całe radio?

Jurata - to litewska nazwa bogini Bałtyku, na jej cześć nazwano tak tę miejscowość. Legenda głosi, że Bogini Jurata zakochała się w ubogim rybaku. Jej ojciec - Bóg morza Gorka - bezskutecznie nalegał, by nie spotykała się z rybakiem. Gdy jego gniew sięgnął zenitu, roztrzaskał podwodny pałac córki zbudowany z bursztynu (zwanego Jantarem). Do dnia dzisiejszego szczątki pałacu w postaci okruszków bursztynu można znaleźć na plaży.
Jurata to najładniejsza polska miejscowość nadmorska. Położona na Półwyspie Helskim nad Morzem Bałtyckim i Zatoką Pucka. w lesie sosnowym. Sławę swą Jurata zawdzięcza szczególnym właściwościom przyrodniczym. Czyste rozległe plaże, sosnowy las, specyficzny mikroklimat o właściwościach hartujących, duża ilość jodu - to walory Juraty, które powodują, że przyjeżdżają do niej goście nie tylko w miesiącach letnich.
Oprócz naturalnych walorów Jurata ma dla swych Gości inne atrakcje:
- strzeżone kąpielisko od strony morza;
- wypożyczalnie sprzętu
- piękne molo spacerowe
- baseny, korty tenisowe, place zabaw dla dzieci
- liczne knajpki i kafejki
- rejsy wycieczkowe, oraz wiele innych atrakcji.

Kilka widoków z wycieczki do Juraty (oczywiście ściągniętych z internetu).

Torpedownia na zotoce gdańskiej w Juracie.

Widok na plażę w Juracie i eksluzywny Hotel "Bryza" od strony Bałtyku.

Widok na molo w Juracie

Plaża w juracie.

Jurata piękne miejsce na wypoczynek, ale nie na kieszeń emeryta.

rudy błazen z druhem

Kefas mi chodziło wszystkie samochody produkcji polskiej :-) POlonezy też i fiaty ale myśle że to inne firym FIAT a FSO ;-)

Zbych

Ciekawski emeryt jak widać nie potrzebuje zbyt wiele kasy, żeby wynieść z podróży jak najwięcej..:)

Zbych

Posche mie tu nie imputować, bo amputuje to i owo!! :P

rudy błazen z druhem

tam się gołąbeczek zamelinował:P!

u mnie było Audi jest Audi tylko to będzie. Zawiecha faktycznie twarda :))

Samolocik różowy prosze :)

Tylko Łomża ŁKS !!!

Ja poproszę "balony" ;D

rudy błazen z druhem

proszę ;)

ja poproszę o bieszczadzkie anioły i znikam. dobrej zabawy :)

stonoge poprosze;)

/ go

nie wchodzi mi wklejanie.

jeśli można to poproszę tyrolskiego chłopa

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

ok,danke

Zbych

No ciekawe jak to wyjdzie. Ale może nie będzie tak źle... Życzę trafnej decyzji i oby jak najbardziej korzystnej dla szkoły, a przede wszytskim dla Was- uczniowie 3lo=)
A swoją drogą ciekawe kto zostanie w niedalekiej zapewne przyszłości dyrektorem 2lo?=)

Tylko Łomża ŁKS !!!

I jeden z forumowiczów miał rację... Po Walnym Zgromadzeniu Forumowiczów 2005 zapadła cisza... =)
Pozdrawiam
=)

Zbych

Każdy wynik dający 3 punkty to dobry wynik... Bez względu na grę.

Tylko Łomża ŁKS !!!

pamietam rure jeszcze z podstawówki w 7 uczyla matmy zeczywiscie suczysko niezle jesli sie nie myle to chodnicka . wbijala dzieciom paznokcie w uszy

Kazik to jeszcze lepsza mikstura, szklanka wódki=ćwiara. Po dobrym ubawie może ponownie położyć.

Pozdrowienia.

Zbych

CS GÓRĄ =D

Tylko Łomża ŁKS !!!

Nie mam samochodu i już się nie dorobię. Mam nawyk zapinania pasów w aucie czy to siedząc z przodu czy z tyłu. Jeśli ktoś ma zginąć to i tak zginie.Jeśli samochód (nie daj boże) się zapali to i tak są małe szanse na uratowanie życia, więc nie tłumaczenie się tym, że w nie zapiętych pasach są duże szanse uratowania życia są bzdurne. Tymbardziej, że te pożary nie zdfarzaja się aż tak często jeśli chodzi o iliść wypadków. Jeżdżę autobusami miejskimi i nieraz oczekując na przystanku na autobus patrzę na kierowców aut osobowych i ich pasażerów. Według mnie na 10 kierowców 8 jeżdzi bez zapietych pasów. Groza, bezmyślność, głupota???
Foteliki dla dzieci. Malo kto je montuje dla dzieci, mimo, że istnieje takiobowiązek, Ale kto na to zwraca uwagę. A ile razy widziałem wysiadajcych z samochodu 6-7 osób. Niektórzy liczą dwoje dzieci za jednego dorosłego. W razie wypadku robi się z nich mielone mięso. Potem dopiero następuje płacz i myślenie "co by było gdyby".

A ta delta to z kad co unas jest ?? z Łomzy ??

Zbych

ładne foto :D ale stare :P

.

ee duzo tego jest tych osób !!

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

ja na mecze nie chodze bo sie boje ze mi piekna twarzyczke obijom...

A może zamiast spożywania piweczka pod parasolami - piesza wycieczka po urokliwej okolicy zakończona równie uroczym ogniskiem z kiełbaskami ?
Trasę można obmyślić tak aby nie nałazić się za wiele, porobić mnóstwo ciekawych zdjęć ziemi łomżyńskiej i zakończyć ją (hehe) wesoło przy ognisku :)

Co Wy na to ? Trza wszak korzystać z (niebawem) wrześniowego słońca.
Z miejsca docelowego może zabrać nas autobus z tym, że wówczas trzeba by było zorganizować zrzutkę. W zalezności od frekwencji, myślę, że nie byłaby to wygórowana kwota.

Pozdrawiam

PS Grzesiu my z Rampy zrobiliśmy ewakuację przed 21, a nie jak pisze Kudłatek o 20.00 :) Znam pojęcie kwadransu akademickiego ale nijak w 3 godziny przedłużać go nie można ;)

Tylko Łomża ŁKS !!!

Wczorajszy dzien poswieciłem na zakupy,zaraz jesien ,trza sie ubrac ,dzieci,zona wszyscy płacza ze braki w ciuchach młody teczka ,piórnik itp.Pierwsze kroki na manhatan bo najtaniej(chyba).Najpierw dresy dla młodego.Pierwszy zakup i od razu zgrzyt,Młody chce czarne ,pani silnie przekonuje go ze teraz modne sa siwe z jakimis wstawkami,ja nie bardzo wiedzac o co chodzi tez zaczynam młodego przekonywac bo co tam jak modne to modne ,dopiero jak sie okazało ze nogawy za krótkie dałem se na spokój choc pani twierdziła ze sie rozciagna.Zona kurtke na siebie, wyglada jak z młodszej siostry,ale gosc usilnie przekonuje ja ze ma za gruba bluzke ,fason jest ok,a jak nie to on ma, tylko juz inna kurtke w innej cenie ,zona tłumaczy mu uprzejmie ze ta i zadna inna ,ale gosc jakby z rok nie gadał,takze zakup załatwiony.Kurtka jest,zona niezadowolona.Ja jak zwykle sobie nic nie kupie bo ze mnie kawał chłopa a te ciuszki to na rozmiar chinski robione.Wiec ide jakiegos owoca kupie,sa nektarynki po 4 z hakiem,wiec kupuje se kilogram,a co se bede załował,mamy jezdzic po tym miescie troche czasu to se przynajmniej przegryze .Pierwszy kes i czara zostaje przepełniona.QRWA mało sobie zeba nie złamalem,wracam do pani tłumacze ze chciałem nektarynki a nie orzechy,a ona mi mowi ze one w domu za dzien albo dwa dojrzeja.ALE QRWA JA MAM NA NIE DZISIAJ OCHOTE A NIE JUTRO.Dlaczego wszedzie ludzie za moje pieniadze ciezko zarobione prubuja mnie wyhu..ac.Czemu wciskaja rzeczy których nie potrzebuje,albo wiedza ze cos jest złe ale usilnie staraja sie to sprzedac.Reszta dnia ogólnie zmarnowana w sklepach wszedzie ta sama tandeta tylko w róznych cenach,kasa wydana ,dopiero dzis to wszystko przejrzałem,i jak bym szedł w poniedziałek na zakupy to połowy bym tego nie kupił.Chyba sie starzeje ,wy tez tak macie czy tylko ja?

Witam
Ja tankuje gaz na stacji BP od 6 miesiecy i przejezdzam nanim srednio 360km a po zatankowaniu tyle samo litrow gazu na Orlenie przejezdzam 320km wiec jest roznica pomiedzy tymi stacjami.Ale najleprzy gaz w polsce jest na stacji Sheel tylko szkoda ze jej nie ma w Łomzy

No to właśnie zaaplikowałam taką dawkę komuś, kto się aż o to prosił tyle, że przy okazji cierpią istoty, które są bezbronne i nic nie zawiniły i to mnie boli najbardziej!

Zuza

W związku z tym, iż mam dzisiaj urodziny, zapraszam wszystkich chętnych na przysłowiowego kielicha. O 20:00 czekam wraz z Vlad'em pod administracją osiedla (ul. Konstytucji 3 Maja 2). Zapewniam wódeczkę i zapojkę :-) Ewentualny prowiant we własnym zakresie...

Zuza

Mieliście już styczność z automatami telefonicznymi Szeptela? Takie żółte, troche mniejsze niż nowe automaty tepsy. Kilka z nich wisi w szpitalu, na Al. Piłsudskiego. Odwiedzając ostatnio kolegę w szpitalu zauważyłem bardzo ciekawą rzecz. Mężczyzna podszedł do tego aparatu, na wrzutni położył złotówkę i podniósł słuchawkę. Automat uruchomił się, pobrał złotówkę z rzutnika. Myślałem, że gość po prostu wybierze numer i zacznie rozmawiać, ale... nacisnął leciutko guzik, na którym wisiała słuchawka. Złotówka wypadła z automatu, a facet wykręcił numer i zaczął rozmawiać! Po kilku minutach (chyba kończyły mu się impulsy) znów wrzucił złotówkę, kazał rozmówcy poczekać, ponownie leciutko nacisnął guziczek na automacie, złotówka znów wypadła a on rozmawiał dalej... Gadał w taki sposób ładnych kilkadziesiąt minut...

Polak potrafi.

.

MrS to tam chyba koleiki beda do tej budki :P

Zbych

Wszystkiego najlepszego kolego MrS. Jutro dopiero wracam. Znowu ominie mnie przyjemność spotkania z Wami.

Pozdrowienia.

rudy błazen z druhem

:)

Zuza

czy samochód który czyści nasze brudne ulice musi robić tyle hałasu o 3 rano

Dołączam się do życzeń urodzinowych, a na kielicha nie będę niestety mógł, ale mamy jeszcze ze sto latek -bo tyle Ci życzę- więc może następnym razem? Trzytmaj się więc ciepło i zdrowo.

rudy błazen z druhem

Hmm. .. ja nie mogłem przybyć, choc bardzo mnie interesowało jak to będzie. Zaskoczony jestem faktem, że ryskago była. Naprawdę, bardzo... pozdrawiam

Zdrowia , szczęścia , pomarańczy , niech Ci Twoja nago tańczy.

Najlepszego!!

rudy błazen z druhem

Kudlata jak zalątwie to stawiasz nawet dwa oki ?? i .... hehe to juz do uzgodnienia :D

Zuza

Mnie nie było więc nie mogłem się pojawić ale MrS Życze ci wszystkiego dobrego,dużo picia,zdrowia,piniędźy i takie tam :p ... Życzy Bartek ;-)

.

hehe

Najlepij to psysia oddamy do czyszczenia stadionu - sie nada ??

Gaz na BP a paliwo Pryma :PP chcoicaz wydaje mi sie ze te paliwo jakies nie teges :PPPP

O w Mo! Przegapiłem! Czy dziś nie szyqją się poprawiny?

Pozdrowienia urodzinowe dla Szanownego Imć Jubilata!

apostata

Z kąd tacy ludzie ?? się biorą .

rudy błazen z druhem

u mnie pod blokiem jest ten sam problem !! na dodatek samochod (jest to maluszek) stoi na parkingu nie jezdzony juz pare lat i parking jest do du... bo przyjezdza sie wieczorem na podworko i nie ma gdzie samochodu zaparkowac (jest poprostu za mało miejsc na parkowanie) samochod napewno nie ma oc ani przegladu !! nie zgłaszalismy tego nigdzie ale kilka razy jak wypilismy po kilka browarkow wpchnielismy go kilka metrow do przodu :) tak w godz wieczorno nocnych :) facet na drugi dzien go wypchnał spowrotem ale juz wie ze cos sie dzieje i ze ludziom sie to nie podoba !! proponuje zrobic to samo :) zebrak kilka osob i wychchnac go 5 metrow do przodu !! watpie zeby znalazła sie osoba ktora go spowrotem wepchnie !! moze włąsciciel !! a jak nie to moze policje ktos wezwie i wtedy napewno zrobia z tym porzadek :)
pozdrawiam

a na siakie konkretnie?

Zuza

Mamy w Łomży Fontanne można ją ogladać przy WSA w Łomży. Fontanna mała ale jest ludziepodziwiają. :D Jest tylko jeden problem Fontanna niema nazwy prosze podać nzazwe jak by mogła sie nazywać. Proponuje FONTANNE PTYSIA :D i będzie Gites.

rudy błazen z druhem

Tyle uczelni w naszym miescie tylu studentów i ani jednego klubu dla nich
swoją drogą kto pamięta stare dobre czasy klubu studenckiego TUBA mam jeszcze gdzieś w zanadrzu wejściówkę to były czasy

Już niedługo...

A to oryginał o którym wspomniał Raver (nie orginał przyszły magistrze), przynajmniej wielkość pliku się zgadza: http://www.dziesieciny.net/Mandaryna.mp3.

.

SiaRa tesz coś słyszałem że Echo morze nie wiem napewno??? wchodzić na teren budowy i budować. Poczekamy zobaczymy , jak wiadą koparki i postawią płot z blachy to bedzie znaczyło że sie zaczeło.

A co do tego przy kościele Krzyża Świętego powinni wystawić coś na miarę XXI wieku żeby ładnie się wkomponował w tą skarpę(górkę) już ściętą przez koparki ale poczekamy zobaczymy. Widzę go codziennie ze swojego okna i wreszcie zaczeli by coś przy nim robić narazie cisza stan na sobotę 03.09.2005 nic się nie dzieje.

BUNKIER

Ironia historii

nie wiem nic na ten temat..pierwsze slysze:)

.

Jesli to było do mnie to BARDZO sie mylisz!Czego mogła bym jej zazdrościć?Sylikonowych balonów czy łysiejącego męża,a może głupoty.Nie ale dzieki wole być sobą niż marionetką show biznesu!

Zuza

Nieprzemyslane/niedopracowane formy umieszczania reklam.
Jak na onecie.

rudy błazen z druhem

MrS mój samocodzić zdalnie sterowany ma nakleiki bl 00000 hehe
Facet ma kase :D

Zuza

JESTEŚCIE CHORZY!!!!!!!!!!!!!!
HITLER TO ISTOTA NAJMĄDRZEJSZA JAKĄ ŚWIAT POSIADAŁ!!!!!!!
A OBRAZA JEGO TO JAK OBRAZA SIEBIE SAMEGO!!!!!!!!

no włąśnie u mnie takie cos cie pokazuje czasami warring !

Zbych

Ktos ma kase na Bmw i jeździ :P

Tylko Łomża ŁKS !!!

P. Sroczyński to człowiek który ma charakter, w przeciwieństwie do innych chętnych do sejmu ...

Cytat z "Zasady rozliczania wody ŁSM".

Wymiana wodomierzy nie jest związana z żadnymi dodatkowymi opłatami ze strony lokatorów. W lokalach, w których po raz pierwszy jest montowany wodomierz Lokator jest obciążony pełnymi kosztami zakupu oraz montażu wodomierza.

W czynszu mieszkaniowym mamy wyszczególnienie:
Fundusz remontowy wymiana wodomierzy cena 1,30 za sztukę co miesiąc dodatek do czynszu.
Płacimy za to już kilka, to chyba nawet ci co nie mają liczników to chyba przez ten czas uzbierali na wymianę. Dlaczego mają płacić ponownie.
Może sie mylę, jeżeli tak to proszę mnie poprawić, przez kogoś kto tymi sprawami zajmuję się w ŁSM i zagląda na forum.

Pozdrowienia

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org