poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Re: Pis spełnia kolejną obietnicę, a gdzie była PO

To nie jest wina prezydenta. To wina rodziców, że zamiast wychować dzieci na normalnych ludzi, wypuścili w świat dzikie zwierzęta.
Wszytko dla ludzi. Każdy ma prawo iść się pobawić, wypić, nawet sobie zapalić, czy dać w żyłę. Ale trzeba mieć jakiś umiar, a nie uchlać się po prostu jak świnia. Czy dla Was to jest zabawą? Upić się do utraty świadomości?
Rozumiem wypić, nawet iść przez te miasto i sobie śpiewać (śpiewać a nie krzyczeć na całe gardło teksty typu "Kurwaaaa Maciek piwo rozlałem! piii piii piii (tu zbyt dużo nie cenzury)." I iść tak kilka kilometrów i na całe miasto walić bluzgi, ciągać się po ulicy, włazić ludziom na podwórka, śmiecić, niszczyć mienie.
To jest dla Was zabawa?
Zabawa to pójście do klubu/ koncert etc, spędzenie czasu w miłej atmosferze, wypicie paru piw czy czegoś innego i wrócenie do domu nie czyniąc innym krzywdy.
Dla mnie nie jest zabawą słuchanie w nocy jak mi ktoś pod domem niszczy zieleń, sąsiadom rysuje samochód, łamie płoty lub (co ciekawe) jak sąsiedzi znajdują nawalonego w trzy pupy delikwenta, który wcześniej pomazał im dom sprayem (sytuacja sprzed dwóch lat).
Mam siedzieć i się cieszyć, że ktoś się dobrze bawił? Przepraszam, ale pracuję, mam prawo się wyspać w spokoju, wydaję pieniądze na moją posesję i nie podoba mi się, że ktoś mi ją po pijaku niszczy. Wam by się podobało?
Jak mi ktoś następnym razem będzie niszczył własność, policja znów nie przyjedzie, to najnormalniej w świecie złapię za szczotę i "porozmawiam" sobie z takim człowiekiem.

Odpowiedz na tę wiadomość

żurek i borowiki duszone a na deser tiramisu

a to wszystko popije sobie ginesikiem o

Treść jest ukryta

robciu uciekł kalisonom ;)

dziadkowe_kalisony uciekają się przewietrzyć ;)

*
i niechaj narodowie wżdy postronni znają,
iż polaki nie jedzą, ino zakąszają...!

HEEHCHHEEE OJJJJJJJJ:)
A O CZUM TAK SIĘ ROZMAŻYŁ STARUSZEK??????

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org