wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
co jeszcze??

hejka ja tez na nuziach od 7 ale nie chciało mi sie do kompa dogrzebać pierwsze co było to wodyyyyyyy hehehehe a pużniej kawa i już zaraz zmykam zapewne na ryneczek coś ktoś potrzebuje?to zachaczę przy okazji:)heh maruda jaki odwazny wstawać wstawać ja też cię słyszałam ale szumiał mitwój głos w uszach tak miło, że tylko na 2 boczek sie przewróciłam:)SUN tak koncert sie udał tylko szkoda że się na nim nie stykneliśmy bo przecież można było sie umówić.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: co jeszcze??

Ale z ciebie Don Juan .

Komenda Miejska Policji w Łomży
18-400 Łomża
ul. Wojska Polskiego 9
skrzynka pocztowa 75

Dziś niedizela i knajpy po 20 zamkniete !

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Fajnie było ale impra tak sie zchlalim ze szok do 7 rana mordy darlim .....wiecej takich imprez w Łomży !!!!
Dziekujemy Prezydencie !!!!

rudy błazen z druhem

ale sklep jak na bialorusi obskurny

HE KALESONY!!! - JAK dAL KONCESJE TO SIE PYTAL MIESZKANCOW!!!!!!!!!!!!!!!-??????------grunt ,ze on spi spokojnie, jak Koziol z RANCZA ------------ radni poparli:)))Moze ktos ma pelna liste tych niby radnych - to prosze o opublikowanie , wtedy zabaczymy jak sie raczki podnosi aby mieli wiecej kasy!

No jakaa milutka rozmowa;-)Czasami nawet gęba się się uśmiechnie;-)

:)))) jestem ciekawa z jaka predkoscia jechal i na co najechal???

są tacy dla których wyjście na piwko wieczorkiem ze znajomymi to norma, jest to dla nich możliwość odreagowania od przepracowanego tygodnia - tych jest ok.90%, są tacy którzy wychodzą bo też potrzebują odreagować, ale alkohol działa na nich pobudzająco i nie potrafią w spokoju powrócić do domu, to ci na których tak narzekasz - jest ich ok. 9%, jest jeszcze tzw. grupa ludzi odrzuconych, niepotrafiących odnaleść się w dzisiejszej rzeczywistości, często chorzy - im pomagają poradnie lekarskie i instytucje pozarządowe - tych jest 0,9%.
I pozostała reszta czyli 0,1% to tzw. trole, nikt ich nie lubi i oni nikogo, nic im się nie podoba, nawet własne odbicie w lustrze powoduje u nich odruch wymiotny, mają żal do wszystkich o wszystko a najbardziej boli ich to, że ktoś ma się dobrze. Są to insekty społeczne dla których najważniejsze to nażreć się, wysrać i wyspać.
I właśnie ta grupa jest dla waczana, rzepichy itp.

Gdzie można zrobić napis na Koszulce ? Kto robi ... czy w naszym miescie dostep jest do czegoś takiego

Drukarnie robią ?

oj no to faktwcznie..........
nie potrzebnie zabierałeś głos marudo......
faktycznie ci pojechał:))

czarna suka czarna może z ciebie
Na swój slub miałam położony podkład jeden jedyny raz bo nigdy sama tego świństwa nie kłade

czarna suko nie mierz innych swoja miara idiotko

Imię (nazwa) użytkownika: kamilszam
Imię: kamil
E-mail: kamilszamborski@wp.pl

Imię (nazwa) użytkownika: ffazap
Imię: ewelina
E-mail: ffazap@gmail.com

Przedstawiciele fazap

Autor: kamilszam (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 20-04-11 13:50

A wiek - gimnazjum i liceum z przewaga późnego liceum

Jak mi sie uda kupić dom na wsi to z checia bym wziął kilka a teraz to moge Ci pomóc finansowo żeby jes karmić.
Napisz na e mail: scn@wp.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org