sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Koniec gospodarki wolnorynkowej w Polsce? wraca centralne sterowanie gospodarką, jak za PRLu

jego szef dostaje teraz sms-y z opisem servisu pawla

co robi jak dyma sie co lubi,czego nie zrobi.
I PO ILE JEST PAWEL

FAJNIE CO NIE PAWELKU???????????????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Koniec gospodarki wolnorynkowej w Polsce? wraca centralne sterowanie gospodarką, jak za PRLu

ale jaja co ale się ubawiłem oooj
smiesznie było no

idę spać a ty napisz jeszcze coś na mnie to rano będą mieli co czytać

podpuszczałem cię cały czas człowieku wię sam się poniżyłeś będą się smiąć z ciebie dziś rano

z poważaniem robciu

dobranoc

Re: Koniec gospodarki wolnorynkowej w Polsce? wraca centralne sterowanie gospodarką, jak za PRLu

W naszej mleczarni codziennie przerabiamy mleko na pełno-tłuszczowy ser (podobny w smaku do Formagelli - specjalność Ticino).

Na naszej farmie nie używamy też maszyn do dojenia krów i dlatego możemy powiedzieć, że produkcja naszego sera jest od początku do końca pracą wykonaną ręcznie

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

SPOKOJNA

wszyscy spią???

no co za wpanialy wekkend:))

idę spać hej

KOCHAŁAM GO

Właściwie to nie powinienem się z niemoty nabijać , on jest już i tak pokrzywdzony przez los . Miał trudne dzieciństwo , dzieci go omijały , matka mu pęto kiełbasy na szyji wieszała bo i psy nie chciały się z nim bawić . A i ten berecik ! , wszystko mu się pomieszało . Łeb z głową myli .
Poza tym rozdwojenie jażni , bredzi coś pseudo dziecinnym slangiem . Raz przedstawia się jako , nosiciel czerwonego beretu , drugim razem zachowuje się jak gówniarz . - " SMIESNE CIO ??? "

@ robciu obłudny , mały człowieczku nie odkręcaj kota ogonem .

Jak ty ten pełen chamstwa i wulgaryzmów prostacki atak na @ eveline , uważasz za żart , to wybacz mamy inne poczucie humoru .
Kto chamstwem wojuje , ten od chamstwa ginie . Kozakowałeś lecz rady nie dałeś . To ja zabawiłem się z tobą , obnażając twoje prostactwo . To ty traciłeś " zimną krew ", zaczynając potok inwektyw i wulgaryzmów .

lubi panów?
jako strona czynna, czy bierna?

maruda

Dziaduniu "krzyczy " od rana ;) umarłego by obudził hehe

Ja już się obudziłam , oczka otworzyłam :)

Dziaduniu ja wczoraj hulałam na koncercie ,ale od rana już jestem na nogach :):):)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

A czy to wina prezydenta, że na swojej ulicy masz przedsiębiorców?:)

ooo ludzie o 3 rano to ja po szkalnke wody wstawałam i spowrotem spac a Ci na forum hehe podziwiam

fresz, dziadka kalesony super że koncert udany-ja nawet nie wiedziałam że to wczoraj było :| eh..w ogóle nie wiem co w tej Łomży naszej się dzieje...

robciu nie smutaj silnik odpali będzie chodził jak ta lalaaa :D głowa do góry

maruda...daj spać ;P słyszałam Cię o tej 6 ale nie miałam siły wstać;D

czas na kawę

Dzień Dobry ;D

rudy błazen z druhem

*Sun*

dzień dobry :)

Co tu się działo na forum wczoraj podczas mojej nieobecności ....jakieś kłótnie były , robcia nerwy poniosły ,mój kofany miał chyba zły dzień

bierny i czynny

czyli, kompatybilny jest w każdej konfiguracji.
Wróżę mu świetlaną przyszłość. ;-))

kalesony dobre te małolaciki mój też tak potrafi ;D tyle drugimuczestnikiem tej dyskusji jest nasz pies hahah

wyspała się?;) bo ja średnio ale nie jest źle teraz zastanawiam się cooo tu robić hm...

waczan

Myślę ,że pijesz do wczorajszego koncertu na starej Jednostce Chemicznej , raz w roku chyba da się przeżyć , zresztą chyba byłeś kiedyś młody ???

czarnasuko jak ty mieszkasz w Ostrołęce

Była też tak samo ubrana tylko starsza w ognistych włosach.
Tylko czemu z papierosem hm... fuj, fuj ;D

bez wodki?i jedzenia?

śLeDcZy

Dzieje się i to źle z Łomżą :(

LegendarnyObywatel

Dziś niedziela , bawmy się w piątki i soboty , a dzisiaj iść na spacer ,a wieczorem lulu spać ....trzeba się wyspać ,rano do pracy trza wstać ;)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org