Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Antoni Maciorowicz w Teleranku |
buda pysku czytaj szmato gejoska dokladnie nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Antoni Maciorowicz w Teleranku |
kurcza ten mój wpis wyrzej opisany z dnia 04-06-11 23:51 godzina nie wiem jak to napisałem , no chyba raczej przez sen bo obudziłem się na klawiatuze. proszę tego niebrac pod uwagę normalnie szok koniec z kompem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przepraszam jak by co........ oki?? urbi et orbi
|
|
@ robciu , ty naprawdę masz jakąś obsesje na punkcie gejów . Jak dla mnie , - to i ich i ciebie PIES PIERDOLIŁ . Nie wadzi mnie ta opcja , bele by tylko trzymali się z dala . A co wy tam ze sobą robicie to już mnie nie interesuje . Wybacz , ale nie miałem styczności i nie wiem jak się do ciebie zwracać . To jak do siebie mówicie , tak we własnym gronie ???
|
|
robciu polecam na sobotni wieczór: http://so.pwn.pl/ ponadto puchar w napinaniu i odznaka hejtera tygodnia, powiem matce, przestanie tobie opłacać neostradę...i co wtedy????
|
|
A że "BZYKNĄĆ w pupę" - chciałem być kulturalny , ot tak , żeby ładnie zabrzmiało . Nie chciałem się zniżać do twojego poziomu . Wybacz , nie udało się . <<< " Chamstwo , trzeba tępić siłom i kulturom osobistom ". >>> Idę spać POPAPRAŃCU , robciu !!!!!!!!!!!!!! Skończył mi się browek .
|
|
*Sun* Też lubię desperadosa :) Niech moc będzie z Wami
|
|
robciu W tej samej minucie wpisu dokonałeś co ja ;) Właśnie wróciłam z koncertu :):):):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
v8 280 km superb jak nie ruszy to załamka:(((((((( spać przesto nie mogę fresz kalisonki jesteś????:(( < wieczne im odpoczywanie >
|
|
fresz To super nuta :):):) Też byłam na koncercie :) http://www.youtube.com/watch?v=nu1PQ4spCiM&feature=related Coś dla robcia ;) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
Czacha dymi . Chyba mu się resztki mózgu zlasowały !!!!!!!! Matołku-koziołku , przytkało cię ???
|
|
Normalnie wiocha :) Nic się nie dzieje to ZLE , coś sie dzieje to również ZLE ! i prezydent też nie miał lepiej ,bo bydło jak wyjdzie z chlewa i nie umie się zachować i bawić się to tylko wina patologi która ją wychowała i tu ani policja ani prezydent nie pomogą .
|
|
śLeDcZy Zamiast się cieszyć ,że ktoś przyjechał do Łomży dać koncert to narzekają. Wszystkim nie dogodzisz ;) Niektórzy się zachować nie potrafią to fakt , ale "zapomniał wół ja cielęciem buł"......młodość rządzi się własnymi prawami .
|
|
ja wiem nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |